A terminat liceul la 10 ani. Impresionant, nu-i așa?

A terminat liceul la 10 ani. Impresionant, nu-i așa?

author
1 minute, 5 seconds Read

Aproximativ 2% din populația globului se numără printre cei care au o inteligență sclipitoare. Printre aceștia se numără și Tanishq Abraham, băiatul unei familii din California care la numai 10 ani a absolvit liceul.

4440756

Tanishq Abraham și-a primit diploma în cadrul unei ceremonii private, la care au participat prietenii și familia sa și chiar a primit și o scrisoare de felicitare de la Casa Albă pentru această performanță deosebită.

Ca urmare a performanței sale deosebite, tânărul băiat a fost acceptat în cadrul comunității MENSA,o organizaţie globală exclusivistă care are ca membri persoane cu un nivel de inteligenţă deosebit de ridicat.

Visul lui Tanishq este de a absolvi Facultatea de Medicină , și de a deveni doctor, el dorind să se implice în descoperirea unor leacuri care vor putea vindeca cancerul.

Dacă crezi că ai un copil cu o inteligență peste medie, îl poți inscrie și tu să fie testat de această organizație, testele putând fi efectuate și în România, de 4 ori pe ani, în București, Iași și Cluj. Taxa de participare la un astfel de test este de 25 lei.

Dacă vrei să încerci un astfel de test îl poți găsi AICI. Testul este realizat de Etienne Forsström (Mensa Suedia).

Similar Posts