A gasit un paianjen viu in salata

A gasit un paianjen viu in salata

author
1 minute, 3 seconds Read

Un DJ rus a pretins ca a gasit un paianjen viu in salata sa in timpul unui zbor cu compania aeriana rusa Transaero si a postat o imagine a intrusului pe contul sau de Instagram.

“Asta e minunea fermecatoare care se catara in salata mea” a scris Andrei Shirman , cunoscut sub numele de scena DJ Smash sub imaginea care a fost postata de asemenea, si in contul sau de Twitter.

Un operator de servicii al Transaero Airlines a raspuns pe contul de Twitter al companiei, cerandu-si scuze pentru incident si spunand ca seful serviciului clienti VIP al companiei il va contacta in curand pentru ai oferi o compensatie.

Purtatorul de cuvant a scris ca Transaero va contacta, de asemenea, compania de catering responsabila.

7502483

” Cea mai mare firma de catering, Sky Chiefs, care coopereaza cu mai multe companii aeriene, asigură hrana, si pentru Transaero” precizeaza purtatorul de cuvant pe contul de Twitter al companiei, aparent sub rezerva unei greseli gramaticale de scriere a numelui firmei partenere de catering Sky Chefs .

Probleme de control referitoare la calitatea produselor alimentare nu sunt straine pentru unele companii aeriene. ABC News a raportat în 2012 că Food and Drug Administration din SUA a constatat peste 1.500 de incalcari privind sanatatea in cadrul zborurilor americane in ultimii patru ani.

Similar Posts