duminică, mai 29, 2022

A ajutat o femeie să îşi umfle cauciucul, însă nu ştia ce o să urmeze

Date:

Share:

Câteodată faptele bune atrag alte fapte bune, asemeni efectului de domino, deoarece lucrurile pozitive pe care le faci în viaţă şi atitudinea pe care o ai, atrage asemeni unui magnet oameni pozitivi lângă tine.

A ajutat o femeie să îşi umfle cauciucul, însă nu ştia ce o să urmeze

Aşa s-a întâmplat şi cu un tânăr pe nume Brian Anderson care călătoarea în afara oraşului când a văzut o maşină oprită pe marginea drumului. Lângă ea stătea o femeie în vârstă având o privire foarte îngrijorată. Deşi putea să o ignore şi să meargă mai departe tânărul a decis să se oprească şi să vadă ce s-a întâmplat cu femeia.

Pe când se apropia, femeia a devenit suspicioasă faţă de acest străin care venea spre ea, punându-i la îndoială intenţiile, însă temerile i s-au risipit când a văzut că nu vrea decât să o ajute.

Cum cauciucul maşinii avea o pană, tânărul a pus roata de rezerva cu uşurinţă. Femeia i-a mulțumit tânărului și s-a oferit să-l plătească pentru munca lui.

A ajutat o femeie să îşi umfle cauciucul, însă nu ştia ce o să urmeze

Tânărul nu a vrut să ia banii în schimbul ajutorul pe care l-a oferit, însă în schimb i-a spus: „Gândește-te la mine când vezi pe cineva care are nevoie de ajutor. Amintiți-vă de Brian Anderson și plătiţi fapta mea de azi cu o faptă bună pe care să o faceţi când vi se oferă ocazia.”

Femeia i-a mulţumit şi şi-a continuat drumul. S-a oprit la o cafenea să bea o cafea şi a observat că una din chelneriţele care o servea era însărcinată în ultimele luni. Atunci femeia s-a gândit că poate femeii îi este greu să lucreze în asemenea condiţii, aşa că a mai comandat o limonadă pe care a băut-o repede şi a lăsat 100 de dolari lângă pahar plecând în grabă.

A ajutat o femeie să îşi umfle cauciucul, însă nu ştia ce o să urmeze

Când chelneriţa a mers să ia notă a găsit banii şi un bilet. ”Cineva m-a ajutat pe mine, aşa că te ajut şi eu pe tine mai departe.”

A ajutat o femeie să îşi umfle cauciucul, însă nu ştia ce o să urmeze

Într-un şerveţel ea a mai găsit alţi 400 de dolari.
Lacrimi au izbucnit în ochii chelneriţei pentru că avea nevoie de aceşti bani mai ales cu copilul care era pe drum şi cu toate cheltuielile pe care le aveau.

A mers acasă fericită şi impresionată de ceea ce i s-a întâmplat şi s-a aplecat peste soţul ei care îi dormea, sărutându-l şi i-a spus: „Te iubesc Brian Anderson”.

A ajutat o femeie să îşi umfle cauciucul, însă nu ştia ce o să urmeze

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img