4 modele de dulap frigorific pentru marile restaurante, la propriu si la figurat

author
2 minutes, 28 seconds Read

In cazul in care detineti, administrati sau planuiti sa deschideti o unitate de alimentatie publica de mari dimensiuni, fie ca vorbim despre un restaurant, o cantina ori un local de tip fast food, una dintre primele si cele mai importante investitii pe care trebuie sa le faceti, atat la propriu, cat si la figurat, este cea intr-un dulap frigorific. Acest echipament are rolul de a pastra alimentele, indiferent ca ne referim la carne, legume sau fructe, la o temperatura care le prelungeste termenul de valabilitate, facandu-le sigure de preparat pentru o perioada mai mare de timp.

Astfel, prin utilizarea unui dulap frigorific de top in incinta dumneavoastra din industria ospitalitatii, asigurati celor care va trec pragul feluri de mancare de calitate, protejati bugetul business-ului, intrucat toata materia prima va fi folosita, dar si mediul inconjurator, deoarece evitati risipa, inscriindu-va pe un trend modern, urmat de toate marile corporatii. Desi, pentru o asemenea afacere, nu vorbim sub nicio forma despre un efort financiar deosebit, un frigider profesional poate ajunge sa coste cateva zeci de mii de lei, motiv pentru care este nevoie sa apelati la un furnizor cu experienta.

dulap frigorific

Este cazul Fresco Expert, companie care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din Romania si care pune la dispozitia clientilor sai exclusiv produse provenite de la brand-uri recunoscute la nivel international. Astfel, este certificata calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare si durata lor indelungata de viata.

Fara alte introduceri, iata in continuare cateva modele high-end, „acoperite” de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care ori Premium Care. In functie de preferintele dumneavoastra si, mai ales, de bugetul si necesitatile unitatii pe care o aveti in grija, puteti opta pentru:

1. Dulap congelare (3 usi, 2 compartimente) – 23.990 de lei

Provenienta: Virtus Group GmbH / Temperatura: intre -10 si -22 de grade Celsius / Volum: 1.400 de litri / Clasa energetica E / Dimensiuni: 210x81x205 cm / Greutate: 270 kg / Gaz refrigerant: R290 / Tip control: touch digital / Caracteristici: acest dulap frigorific include 9 grilaje GN 2/1, sistem automat de dezghetare si evaporare a condensului, picioare reglabile;

2. Dulap frigorific (2 usi) – 19.410 lei

Provenienta: Electrolux Professional / Temperatura: intre -2 si +10 grade Celsius / Volum: 2.100 de litri / Clasa energetica D / Dimensiuni: 144,1×83,5×205 cm / Greutate: 210 kg / Gaz refrigerant: R290 / Tip control: afisaj digital / Caracteristici: flux de aer optimizat fata-spate, pentru distribuirea uniforma a temperaturii si racire rapida;

3. Dulap congelare (2 usi vitrate) – 15.090 de lei

Provenienta: Virtus Group GmbH / Temperatura: intre -10 si -25 de grade Celsius / Volum: 1.400 de litri / Clasa energetica E / Dimensiuni: 145x88x229 cm / Greutate: 250 kg / Gaz refrigerant: R290 / Tip control: digital / Caracteristici: include 6 grilaje GN 2/1, sistem automat de dezghetare si evaporare a condensului, picioare reglabile;

4. Dulap frigorific (1 usa) – 10.545 de lei

Provenienta: Virtus Group GmbH / Temperatura: intre -2 si +8 grade Celsius / Volum: 800 de litri / Clasa energetica E / Dimensiuni: 82x92x208 cm / Greutate: 169 kg / Gaz refrigerant: R290 / Tip control: touch digital / Caracteristici: sistem automat de dezghetare si evaporare a condensului, picioare reglabile.

Similar Posts