Vrei să scapi de durerile articulare? Iată câteva remedii naturale care te pot ajuta!

Vrei să scapi de durerile articulare? Iată câteva remedii naturale care te pot ajuta!

author
1 minute, 53 seconds Read

Durerile articulare sunt uneori insuportabile şi de cele mai multe ori te împiedică să îţi faci activităţile zilnice. Durerile articulare pot apărea după o zi obositoare la muncă şi pot dispărea după o zi de odihnă. Însă sunt şi cazuri în care durerile sunt cronice şi nu dispar. Vrei să scapi de durerile articulare? Iată câteva remedii naturale care te pot ajuta!

Poză: WikiHow

Pentru aceste dureri există puţine tratamente medicamentoase care să aibă efect. Vestea bună este că una dintre cele mai bune modalităţi pentru calmarea durerilor articulare şi a simptomelor artritei este să faci câteva modificări ale stilului de viață, inclusiv în privinţa obiceiurilor tale alimentare.
Poţi să scapi de aceste dureri cu oţet de mere.

Amestecă oțet de mere cu şase ceşti de apă caldă. Dacă te dor mâinile sau picioarele poţi sta cu ele în această apă iar durerea se va diminua sau va dispărea, depinde de gravitatea problemei.

Dacă ai probleme cu gâtul, pune un prosop în acest amestec şi ulterior pe zona afectată.

O altă opțiune pentru a trata durerile articulare este aceea de a amesteca oţetul de mere cu ulei de măsline sau ulei de cocos. Pune 2 linguri de oțet de mere şi o lingură de ulei. Amestecă bine şi apoi aplică amestecul pe articulaţiile afectate.

Oțetul de mere poate fi, de asemenea, băut pentru a ajuta la prevenirea artritei. Se amestecă între una și trei linguri de oțet de cidru de mere cu 8 cesti de apă sau cu orice tip de suc de fructe.

Sucul de cireşe este o alegere bună pentru acest amestec deoarece îţi va oferi mai multe beneficii pentru sănătate. Încearcă să bei de trei ori pe zi, preferabil înainte de fiecare masă câte un pahar. Poți aplica, de asemenea, amestecul de apă şi oţet direct pe articulaţiile inflamate pentru a ajuta la ameliorarea durerii şi a disconfortului.

Oțetul de mere este o alegere excelentă pentru a ameliora durerile articulare, de asemenea este un antioxidant puternic, care poate curăţa organismul de toxine. Beneficiile pentru sănătate ale oțetului de mere sunt numeroase și ar trebui luat în considerare pentru a fi adăugat în dieta zilnică.

Similar Posts