TAROM împlineşte în 18 septembrie 60 de ani de existenţă. Iată ce oferte au!

TAROM împlineşte în 18 septembrie 60 de ani de existenţă. Iată ce oferte au!

author
1 minute, 19 seconds Read

Pe 18 septembrie TAROM împlineşte 60 de ani de la înfiinţare. Pentru a sărbători acest eveniment compania oferă reduceri substanţiale la bilete de avion pentru cele mai cunoscute destinaţii.

TAROM împlineşte în 18 septembrie 60 de ani de existenţă. Iată ce oferte au!

TAROM este cea mai cunoscută şi cea mai dezvoltată companie aeriană din România. Aceasta este controlată în proporție de 96,7% de Ministerul Transporturilor, ceilalți acționari fiind SIF Muntenia, Compania Națională Aeroportul București Otopeni și ROMATSA.

Compania a luat naştere în 1930, odată cu înființarea Liniilor Aeriene Române Exploatate de Stat LARES.

Până în anul 2004 această companie a avut o perioadă dificilă, fiind primul an în care TAROM a înregistrat profit.

Însă în prezent, TAROM operează zboruri pe 43 de rute din Europa şi Orientul Mijlociu.

Oferta pe care această companie o are pe toată luna septembrie este una diversă şi captivantă: de exemplu între Bucureşti şi Amman, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa sau Paris, preţurile încep de la 179 de euro pentru o călătorie dus-întors.

“Pe 18 septembrie 1954 avea să se înfiinţeze Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române. Pe parcursul celor şase decenii am realizat că dincolo de bilanţuri contabile şi statistici rămâne pasiunea pentru zbor. Datorăm prezentul şi viitorul celor care au ales să călătorească alături de noi, pasageri, parteneri şi tuturor celor care au muncit în această companie, deopotrivă. Luna septembrie este dedicată tuturor celor care aleg serviciile TAROM şi de aceea lansăm oferte speciale pe toată durata acestei luni”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Similar Posts