Moartea actriţei Marilyn Monroe nu a fost o sinucidere, aşa cum s-a stabilit, ci o crimă

Moartea actriţei Marilyn Monroe nu a fost o sinucidere, aşa cum s-a stabilit, ci o crimă

author
3 minutes, 10 seconds Read

Au apărut noi dezvăluiri despre moartea actriţei Marilyn Monroe. Se presupune că aceasta a fost asasinată la ordinele lui Bobby Kennedy, fratele mai mic al fostului preşedinte american, John Fitzgerald Kennedy.

7880941

Viaţa artistei a fost mereu una plină de surprize şi tumultoasă, însă moartea ei a ridicat cele mai multe semne de întrebare.

În urma investigaţiilor din 1962, poliţia a stabilit că actriţa s-a sinucis. Însă a luat acum naştere o nouă teorie care spune că aceasta ar fi fost ucisă la ordinile lui Robert Francis, fratele mai mic al fostului preşedinte american, John Fitzgerald Kennedy, ajutat de către cumnatul său, actorul Peter Lawford, şi al psihiatrului actriţei, doctorul Ralph Greenson.

Doctorul psihiatru i-a injectat actriţei pentobarbital nediluat direct în inimă, rupându-i cu brutalitate o coastă. Această scenă a fost văzută de către medicul de pe ambulanţă, C. Hall.

Motivul crimei? Împiedicarea acritei să dezvăluie unele secrete de care familia Kennedy nu era prea încântată şi le ţineau ascunse într-un jurnal, peste care a dat întâmplător actriţa.

Chiar dacă Bobby Kennedy era căsătorit, avea o relaţie şi cu Marilyn Monroe, promiţându-i acesteia că va divorţa în cel mai scurt timp şi ulterior se vor putea căsători. Aceasta s-a ataşat foarte mult de el, iar când a încercat să o îndepărteze, Marilyn l-a ameninţat că va susţine o conferinţă de presă unde va povesti despre relaţiile sexuale pe care le-a avut cu fraţii Kennedy iar odata cu astea şi toate secretele familiei, notate într-un jurnal mic roşu pe care îl ţinea ascuns.

Deoarece aceasta nu a vrut să îi înapoieze jurnalul, Bobby a început cu amenintarile. Doi bodyguarzi ai săi l-au ajutat, unul dintre ei i-a injectat pentobarbital în braţ iar celalalt a obligat-o să înghită 30 pastile, timp în care Bobby şi Lawford au căutat jurnalul.

Ambulanţa a fost chemată de către menajeră, care a bănuit că este vorba de o supradoză.

În urma soririi ambulanţei s-au început manevrele de resuscitare. Aceasta şi-a revenit după scurt timp. Psihiatru actriţei şi-a făcut apariţia declarând că se va ocupa el de soarta ei, acela a fost momentul când a fost administrată injecţia letală.

Jat Margolins, reporter de investigaţii şi Richard Buskin, jurnalist la „New York Times “, au făcut multe cercetări referitoare la moartea râvnitei actriţe.

În urma acestora au publicat o carte, „The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed” în care dezvăluie multe aspecte referitoare la acest caz şi scoate la lumină adevărul morţii actriţei.

La moartea actriţei au luat parte cinici martori, pe care Margolins şi Buskin i-au descoperit în timpul investigaţiei.

Marilyn Monroe a fost o actriţă și o divă pop a secolului al XX-lea.

După câteva apariții minore în decurs de câțiva ani, Marilyn a început să devină cunoscută pentru talentul ei de comediană, ajutată fiind și de remarcabilă ei prezență scenică.

Oricare ar fi adevărul despre acea noapte, moartea lui Marilyn a făcut ca lumea întreagă să se oprească pentru o clipă: clipa de şoc, tristeţe, indignare, uimire, neîncredere. Dar cu toate astea ea va rămâne mereu cea mai celebră actrița a istoriei filmului, o actriţă autentică, fragilă care mereu şi-a dorit o familie căruia să îi aparţină.

Oricâte întrebări vor mai veni, oricâte adevăruri vor mai fi scoase la iveală pe parcursul anilor, sau minciuni, fiecare poveste despre faimoasa actriţă o aduce mai aproape de gândul izbăvitor: „Iertată să fie, că prea mult a iubit… “

Similar Posts