<strong>Grijile nu „incap“ intr-un dulap metalic ignifug. Iata cum sunt tinute... „la usa“!</strong>
dulap metalic ignifug

Grijile nu „incap“ intr-un dulap metalic ignifug. Iata cum sunt tinute… „la usa“!

author
2 minutes, 31 seconds Read

Fiecare persoana detine obiecte cu o valoare deosebita, a caror pierdere ar afecta-o major. Indiferent ca este vorba despre amintiri dragi, despre documente importante sau despre articole realizate din materiale scumpe, ele trebuie sa fie pastrate in deplina siguranta.

Un dulap metalic ignifug din oferta www.viamond.ro ofera cele mai bune conditii de depozitare, deoarece rezista la socuri mecanice sau la schimbari ale temperaturii, dar si la incendii. Firmele producatoare ale acestor piese de mobilier au folosit materiale si le-au dotat cu caracteristici care iti ofera garantia ca nici macar focul nu poate sa distruga lucrurile la care tii!

dulap metalic ignifug
dulap metalic ignifug

Dulap metalic ignifug cu 3 rafturi

Realizat din tabla de otel de cea mai buna calitate, produsul este prevazut cu un perete dublu, cu strat termoizolant cu grosimea de 50 de milimetri. Pentru o protectie si mai puternica, in zonele neetanse este plasat un material care se dilata in caz de incendiu sau la temperaturi inalte. In acest fel, este obturata patrunderea de oxigen suplimentar si alimentarea focului.

Dotat cu doua usi, obiectul de mobilier se livreaza in stare complet asamblata. Cele trei rafturi sunt reglabile pe inaltime, la intervale de 50 de milimetri. Dimensiunile produsului sunt urmatoarele: latime de 850 de milimetri, adancime de 600 de milimetri si inaltime de 1.600 de milimetri. Astfel, ii ofera utilizatorului un spatiu generos si posibilitatea de a-si organiza colectiile sau obiectele de valoare asa cum considera de cuviinta.

Dulap metalic ignifug cu 4 rafturi

Datorita structurii realizate din tabla de otel de calitatea I, cu o grosime de 60 de milimetri, produsul se remarca printr-o rezistenta la foc deschis de pana la 6 ore! La randul lor, usile sunt prevazute, pentru un plus de protectie, cu placi izolatoare cu grosimea de 25 de milimetri.

Cele 4 rafturi au inaltimea reglabila, iar dimensiunile dulapului sunt urmatoarele: latime de 1.200 de milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.950 de milimetri.

Usile sunt dotate cu o balama speciala, intarita atat in partea superioara, cat si in partea inferioara, si cu un sistem de inchidere in cinci puncte: sus, jos si in mijloc, unde se afla trei tije de blocare intarite. Culorile disponibile sunt gri antracit si gri deschis.

Dulap metalic ignifug termorezistent cu 4 rafturi

Produsul are o rezistenta de o ora la foc deschis. Structura stabila este sudata din tabla de otel de calitatea I. Peretele dublu este prevazut cu un strat termoizolant, iar materialul din zonele neetanse are proprietati de dilatare la temperaturi ridicate, care stopeaza alimentarea focului cu aerul ce ar putea intretine arderea.

Cele 4 rafturi pot fi reglate pe inaltime, iar usile sunt prevazute cu o incuietoare de siguranta cu inchidere in trei puncte: sus, jos si la mijloc. Culoarea standard este gri deschis. Latimea este de 1.000 de milimetri, adancimea de 600 de milimetri, iar inaltimea de 1.950 de milimetri. Obiectul de mobilier beneficiaza de o garantie de 24 de luni.

Asigura-te ca cele mai pretioase documente si obiecte pe care le detii nu vor fi vatamate nici chiar in caz de incendiu! Un dulap metalic termorezistent si ignifug reprezinta, din acest punct de vedere, alegerea ideala.

Similar Posts