Exista aplicatia care iti ofera internet pe telefon fara sa ai o conexiune 3G sau WiFi

Bi-Bound este numele aplicatiei care iti permite sa fi online, chiar daca nu esti conectat la un serviciu de date 3G sau WiFi.

1956543

Aplicatia lansata recent pentru smartphonurile care utilizeaza sistemul de operare Android, este disponibil deja pentru descarcare gratuita in Google Play, si ofera utilizatorilor un grup de servicii online de gen- email, vreme, twitter, harti, cautari – chiar si atunci cand nu este disponibila o conexiune de date fie ea 3G sau WiFi.

Totul a inceput cu o simpla observatie, asa cum a declarat Albert Szulman, CEO al Be-Bound, multa lume confruntandu-se cu probleme de conectare la internet in momentul cand se afla in statii de metrou, zone acoperite, in tren, sau in orice alta zona cu o conectivitate scazuta.

Totul se desfasoara prin intermediul unor mesaje text, folosind reteaua 2G, mesaje al caror cost este evident mai mic decat al unui abonament de date, sau un serviciu de roaming.

Cum functioneaza? Simplu. Ai nevoie sa-ti verifici mailul? Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti un mesaj text catre serverul care iti gazduieste casuta de email, acesta iti proceseaza cererea si iti trimite datele inapoi in acelasi fel, sub forma unui mesaj text.

Eu cred ca doar utilizarea programului de catre cat mai multi utilizatori ii va dovedi eficacitatea si utilitatea.

In cazul in care il incerci, poti lasa un review in comentarii!