Dacă îţi doreşti un concediu la munte acum este cel mai bun moment. Începe programul „O săptămână la munte”

author
1 minute, 23 seconds Read

Acest program numit „O săptămână la munte” va începe în 2 noiembrie şi se va finaliza în 19 decembrie. În această perioadă cazările vor fi reduse cu până la 50% la hotelurile şi pensiunile de la munte.

Tarifele în această perioadă vor fi mai scăzute faţă de restul anului, astfel că un sejur de 5 nopţi va fi în jur de 160 lei de persoană, asta dacă eşti cazat la o pensiune sau la o vilă de 2 stele. Dacă cauţi ceva mai bun,cum ar fi o cazare la pensiuni sau vile de 3 stele, prețul va ajunge până 300 lei şi 370 pentru cele de 4 stele.

Pentru acest an, hotelierii au introdus facilitatea pentru copiii de până la 7 ani, prin care aceștia pot beneficia de gratuitate, asta dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.

Biletele pot fi cumpărate de la agenţiile membre ale Asociaţiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), parteneri a Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR.

„Programul îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă”, se arată într-un comunicat al FPTR.

Aceste preţuri sunt doar pentru cazare şi nu includ masa. De asemenea trebuie să vă grăbiţi deoarece cererile sunt multe şi se merge pe principiul primul venit primul servit.

Similar Posts