Cum poți să ai abdomenul mult visat în doar câteva zile

Cum poți să ai abdomenul mult visat în doar câteva zile

author
1 minute, 43 seconds Read

Nu este nevoie să te înfometezi sau să ţi o dietă riguroasă și strictă pentru a scăpa de grăsimea nedorită de pe burtă. Principalul lucru pe care trebuie să îl faci este să scapi de unele obiceiuri proaste și dăunătoare. Dacă faci asta, vei observa rezultate remarcabile.

1. Evită consumul de alcool
Alcoolul deshidratează, ceea ce înseamnă că întregul sistem va încetini. Încearcă să eviţi alcoolul pentru câteva zile. Iar dacă consumi într-o zi alcool, a doua zi consumă cât mai multă apă pentru hidratare.

2. Evită consumul de sare
Dacă vei consuma mai multă sare, organismul va reţine lichide, lucru care duce la balonare. Ar trebui să evițisarea şi de asemenea, condimentele pe bază de sare. În plus, încearcă să eviţi cât mai mult alimentele pregătite în cuptorul cu microunde pentru că e plin de sodiu. Consumă, în schimb, multe fructe şi legume.

3. Renunţă complet la lapte
Dacă uneori te simțiți umflat și obosit, sau eşti balonat, atunci există posibilitatea să ai intoleranţă la lactoză. Acest lucru se întâmplă de obicei la oamenii care au o problemă cu digestia zahărului din lapte, iar acest lucru poate duce la apariția diareei, crampelor şi a gazelor. În schimb, consumă alimente care nu au un procent ridicat de lactoză, precum orez sau migdale.

4. Redu aportul de carbohidraţi
Ar trebui să eviţi carbohidrații, precum produsele de patiserie şi pastele. Când vei reduce aportul acestora din dieta ta, atunci organismul va începe să consume din cele existente deja.

5. Înlocuieşte alimentele bogate în amidon
Alimentele bogate în amidon, cum ar fi pastele, porumbul și cartofii produc balonări. Orezul este singurul ingredient care este bogat în amidon şi nu are un astfel de efect asupra organismului tău.

6. Fii activ în fiecare zi
Sportul regulat ajută sistemul circulator şi în acelaşi timp poate calma balonarea. Respirația, pe de altă parte, stimulează mușchii, care ajută la prevenirea constipației și a balonării, astfel, accelerând digestia.

Similar Posts