Cum poţi face să reziste mai mult pe piele parfumul tău preferat

Cum poţi face să reziste mai mult pe piele parfumul tău preferat

author
1 minute, 18 seconds Read


Dacă doriţi ca parfumul preferat să reziste o perioadă mai îndelungată iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmaţi. Astfel, vă veţi bucura întreaga zi de mirosul parfumului şi în plus veţi primi şi complimente.

Aplicaţi întotdeauna parfumul pe acele zone unde pulsul este mai intens, cum ar fi de exemplu partea interioară a încheieturii palmelor, a coatelor sau după ureche.

Nu amestecaţi aromele pentru că rezistenţa parfumului va scădea. Se recomandă să folosiţi aceiasi gamă de parfum şi gel de dus sau crema de corp.

Ştiaţi că părul menţine mirosul mai bine? Data viitoare pulverizaţi puţin parfum şi pe păr de la o distanţă de 20-30 de cm.

Parfumaţi-vă cu 30-40 de minute înainte să ieşiţi din casă.

Nu pulverizaţi parfum pe haine pentru că va fi dificil ca mai apoi să îndepărtaţi mirosul.

Un alt truc pe care îl puteţi folosi este să aplicaţi pe locurile necesare puţină vaselină şi apoi să pulverizaţi parfumul preferat. Picăturile de parfum vor rezista mai mult şi nu vor fi absorbite în porii pielii.

Nu exageraţi cu aplicarea parfumurilor pentru că poate dumneavoastră vi se pare mirosul ca fiind slab însă cei din jur pot să îl simtă foarte tare.

Nu faceţi niciodată abuz de parfum indiferent cât de scump sau indiferent de ce marca este. Până la urma purtaţi parfumul pentru dumneavoastră nu pentru a-i epata pe ceilalţi.

Similar Posts