Cea mai sănătoasă pâine din lume! Iată cum o poţi face singur!

Cea mai sănătoasă pâine din lume! Iată cum o poţi face singur!

author
1 minute, 51 seconds Read

Această pâine este uşor de făcut acasă, are un gust minunat şi este absolut sănătoasă.

Pâinea obținută are tone de beneficii pentru sănătate, printre care se numără:

Stimularea celulelor roşii din sânge şi a hemoglobinei Reducerea substanțelor cancerigene Îmbunătăţirea colesterolului Prevenirea diabetului zaharat

Prevenirea celulitei

De ce este aceasta pâine magică? Este făcută din boabe de grâu germinate şi o cantitate mică de drojdie. Nu există alți aditivi sau conservanți. Principalul avantaj al acestei pâini este că e obţinută fără făină, și pentru că boabele de grâu încolțite sunt mai sănătoase decât făina, acest lucru înseamnă că organismul se poate folosi mai mult de beneficiile nutriționale oferite.

Aceste beneficii nutriţionale includ: proteine, vitamine, enzime, aminoacizi, grăsimi, minerale și carbohidraţi complexe.

Pentru prepararea ei ai nevoie de:

300g de grâu 100g de fulgi de orz 2 linguri seminţe de în 2 linguri de susan 1 lingură de sare 1 lingură de zahăr ½ drojdie proaspătă

50ml apă

Acum, urmăreşte acești pași:

Acoperă grâul cu apă și lasă-l timp de trei zile până când începe germinarea. Este posibil să fii nevoit să schimbi apa ocazional. Scurge şi stoarce bine de apă. Poți adăuga, de asemenea, un pic de orz și diverse semințe pentru a creşte aroma și textura. Adaugă apa, drojdia și o lingură de zahăr. Atunci când drojdia s-a umflat, adaugă-o în amestec şi frământă cu mâinile. Adăugă sarea. Lasă timp de 30 de minute într-o tavă de copt la dospit. Coace pentru 45-50 minute la 220 de grade Celsius Verifică dacă este făcută bine cu un băț de lemn.

Te poţi bucura de ea încă cât e caldă.

Pâinea din comerţ conţine zahăr şi este principalul motiv pentru care câştigăm în greutate. Pâinea făcută în casă este o alternativă excelentă care te ajută să pierzi în greutate şi te menţine sănătos în timp ce te bucuri de sandviciurile gustoase!

Similar Posts