„Beer Yoga” o fuziune inedită de Yoga şi bere

author
1 minute, 4 seconds Read

Un nou tip de yoga se pare că începe să aibă din ce în ce mai mulţi adepţi. Este vorba despre clasele de “Beer Yoga”, un concept inventat la Londra de către Funzing UK. Altfel clasele de yoga se ţin într-un bar cu tradiţie pentru mai multă autenticitate.

“Beer Yoga” îţi dă posibilitatea să bei câte o gură de bere în timp ce practici Vinyasa Yoga şi este descrisă de cei care au inventat conceptul ca o împletire între “bucuria de a bea o bere şi libertatea pe care ţi-o oferă yoga. “

Guzel Mursalimova, cea care preda lecţiile de yoga a declarat că: “Adăugă un plus de relaxare mai ales pentru cei care vin la cursuri pentru prima dată. Ei au tendinţa de a fi stresaţi, aşa că obiectivul nostru este să îi destresam, să îi simţim fericiţi şi liberi. Iar dacă pentru asta e nevoie să introducem şi berea în cadrul cursurilor noastre atunci de ce să nu o facem şi pe aceasta. ”

Cei care vor să participe la ineditele cursuri de yoga trebuie să scoată din buzunar 12 lire pe oră. Partea bună e că în preţul acesta vor avea şi o bere, dar vor învăţa şi să se relaxeze.

Similar Posts