Așa ceva nu ai mai văzut până acum! Peștii au început să zboare!

Așa ceva nu ai mai văzut până acum! Peștii au început să zboare!

author
1 minute, 5 seconds Read

O zi obişnuită de pescuit s-a transformat într-o imagine ruptă parcă din desene animate. Acest fenomen nu este singurul filmat de către norocoşii care au ajuns în mijlocul bancului.

Așa ceva nu ai mai văzut până acum! Peștii au început să zboare!

Motivele pentru care peştii sar din apă sunt diverse. Ei sar atunci când vânează sau când sunt vânaţi. Acestia sar din apă şi îşi agită violent capul, astfel ei depun efort pentru a elimina cârligul în care s-au prins.

De asemenea, sar din apă dacă un peşte mai mare îi atacă. Alţi peşti, precum răpitorul Asian carp, sar din apă atunci când o barcă cu motor trece prin bancul lor.

“Fratele meu, nepoții, și un prieten au fost la pescuit într-un mic șanț de drenaj cândva în vara anului 2010 lângă râul inundat Spoon în West Central Illinois, Statele Unite ale Americii”, spune descrierea video.

Acest dans al peştilor, nu a fost o experienţă frumoasă pentru toţi cei prezenţi în barcă. Unul dintre băieți a fost atât de îngrozit încât a stat ascuns tot timpul: “Cel mai amuzant aspect, este faptul că Matei, cel mai mic nepot al meu, a stat ghemuit în partea din față a bărcii tot timpul “,a scris cameramanul.

Similar Posts