Are 13 ani este orb, a fost diagnosticat cu autism dar are o voce fantastică

Are 13 ani este orb, a fost diagnosticat cu autism dar are o voce fantastică

author
2 minutes, 2 seconds Read

Este vorba despre Christopher Duffley, un băiat în vârstă de 13 ani, născut în 2001, prematur, din părinți care au abuzat de consumul de droguri, și ulterior abandonat pe patul de spital, care a fost adoptat de o familie, care acum îi este alături.

Are 13 ani este orb, a fost diagnosticat cu autism dar are o voce fantastică

Christopher s-a născut orb, trebuie să poarte ochi protetici, și în ciuda autismului cu care a fost diagnosticat, el încearcă să ducă o viață cât se poate de normală, muzica fiind o adevărată pasiune pentru el.

Prima piesă pe care a învățat-o, Open the Eyes of my Heart, de Paul Baloche, rămâne favorite lui Christopher.

“Christopher Duffley nu ar fi avut nicio şansă la viaţă. S-a născut in Mai, 2001, iar părinţii lui erau dependenţi de Oxycontin şi cocaină, lucru ce a provocat o naştere prematură a micuţului. A avut o greutate mai mică de 900 g la naştere, şi s-a născut orb (retina dezlipită), cu multe alte probleme de sănătate, motiv pentru care a rămas şapte luni în spital.

La început a fost plasat într-un orfelinat, iar apoi a fost adoptat ca fiu de unchiul şi mătuşa lui.

Pe lângă problemele de sănătate, Christopher nu a putut să lege propoziţii până în primul lui an de şcoală, timp în care a fost diagnosticat cu autism.

Deşi au avut multe provocări, părinţii adoptivi (care sunt creştini devotaţi), nu şi-au pierdut speranţa şi nu s-au îndoit în credinţa lor. Pe măsură ce au trecut anii, aveau să descopere aceste daruri muzicale pe care le are Christopher. Fiindcă îi plac mult cântecele de laudă, creştineşti, şi de muzica worship, Christopher este invitat să cânte la multe biserici, evenimente sportive şi altele evenimente.

Povestea lui Christopher este o dovadă puternică a faptului că indiferent de situaţia în care te afli, întotdeauna poţi găsi motive să te bucuri prin necazuri şi durere. Părinţii adoptivi ai lui Christopher au folosit povestea lui Chris.. ca încurajare pro-viaţă, pentru a arăta societăţii că ceea ce mulţi consideră “defect” sau nedorit, este de fapt ceva ce ar trebui considerat foarte special

Priviţi prestaţia micuţului, care cântă “Open the Eyes of My Heart” la un program de biserică”

Sursă: autismkey.com

Similar Posts