A postat un mesaj emoţionat pentru prietena lui apoi a fost găsit mort

A postat un mesaj emoţionat pentru prietena lui apoi a fost găsit mort

author
2 minutes, 45 seconds Read

Moartea sfâşietoare a unui tânăr de 20 de ani a provocat o mulţime de reacţii pe internet, iar ultimul său mesaj către prietena lui a devenit viral în scurt timp.

A postat un mesaj emoţionat pentru prietena lui apoi a fost găsit mort

Kieran Lister un tânăr din Marea Britanie, a publicat un mesaj cutremurător către prietena lui de către tocmai se despărţise după o relaţie de doi ani, în care îşi exprima ultimele gânduri referitoare la viaţă şi la relaţia lor, dar îi indica chiar şi unde i-a ascuns cadoul de Crăciun pe care i-l cumpărase înainte de a se despărţi.

Kieran a afirmat că a postat mesajul pentru a-l vedea şi alţii care îşi caută fericirea şi „a le deschide ochii” , implorând Facebook să nu îi şteargă ultimul mesaj de pe wall.

”Nu știu ce să mai fac. Prietena mea de peste doi ani (da, ai putea crede că este o perioadă scurtă de timp) a decis că nu ne mai potrivim – doi ani este o lungă perioadă de timp pentru a crea o legătură, pentru a fi fericit. Acum suntem despărţiţi şi eu simt că nu pot să rezist fără dragostea ei.’ îşi începe tânărul mesajul.


”Ea a fost și este totul pentru mine. Nu cred că voi putea să trec peste asta. Nu vreau să aștept până cand mă voi obişnui cu situaţia pentru că ea este singura care m-a făcut vreodată cu adevărat fericit.
„Nu este vina lui Beth, ne-am dat seama amândoi că nu suntem potriviţi unul pentru celălalt spre sfârşitul relaţiei. Şi eu am făcut o mulţime de lucruri rele în această relaţie, lucruri care poate i-au grăbit sfârşitul. Începând din prima zi până la sfârșit, ar fi trebuit să îmi pese că în vremurile când eram fericiţi. „

„Cred că oamenii se depărtează încet unul faţă de celălalt, şi poate ar fi trebuit să fac mai multe în privinţa asta, dar era ceva asupra căruia nu aveam control.” „Știu că sunt egoist având în vedere că am alături cele două familii, pe câinele meu Snoop, reptilele mele şi pe prinţesa mea Beth, însă aş vrea să îmi ascultaţi aceste ultime dorinţe.”

„În amintirea vremurilor bune, aş vrea să se cânte cântecul meu preferat – Lion King – Circle of Life, aş vrea ca cineva să aibă grijă de Snoop, câinele meu până când mi se va alătura. „

A postat un mesaj emoţionat pentru prietena lui apoi a fost găsit mort

În mesaj el menţionează că îi lasă prietenei sale apartamentul şi maşina pe care le avea, spunându-i să îi vândă lucrurile de valoare şi să folosească banii. El îi indica şi locul unde se afla cadourile pe care i le-a cumpărat de Crăciun.

Mesajul lui a devenit în scurt timp viral, având peste 11.500 de distribuiri. Oamenii au comentat pe marginea mesajului său atât de înduioşător, compătimindu-l pe tânăr.
Poliţia care a fost sesizată despre dispariţia tânărului, găsit ulterior decedat în Cottingley, moartea lui nefiind considerată una suspectă.

Similar Posts