Vrei să obţii nişte poze deosebite cu smartphone-ul tău? Iată câteva trucuri care te pot ajuta!

Vrei să obţii nişte poze deosebite cu smartphone-ul tău? Iată câteva trucuri care te pot ajuta!

author
1 minute, 35 seconds Read

Acum tehnologia ne permite să facem poze incredibile direct cu telefonul pe care imediat le putem posta pe diverse site-uri de socializare sau de fotografie.

Vrei să obţii nişte poze deosebite cu smartphone-ul tău? Iată câteva trucuri care te pot ajuta!

Însă iată că fotograful Lorenz Holder ne prezintă câteva din secretele lui pentru a obţine câteva fotografii uimitoare.

1.Primul truc face referire la fotografiile panoramice. Poţi obţine o fotografie interesantă şi inedită dacă subiectul se mişcă în diverse zone ale fotografiei iar atunci când se face poza în loc să mişti smartphone-ul continuu, poţi face mici pauze.

2.Tot în modul fotografiei panoramice poţi obţine cu ajutorul telefonul fotografii în care să surprinzi peisaje, clădiri sau persoane într-o singură poză. Atunci când eşti într-o maşină aflată în mişcare şi foloseşti acest mod, ţine aparatul nemişcat şi vei obţine o fotografie interesantă.

3.De obicei zoom-ul de la telefon strică foarte mult calitatea pozei. Iată o metodă prin care poţi obţine o fotografie cu zoom uimitoare. Pune în dreptul camerei un binoclu pentru a obţine o fotografie inedită.

4.Poţi aplica o mică picătură de apă pe lentila camerei şi să faci o fotografie macro. Astfel vei putea surprinde detalii pe care în mod normal nu le-ai putea avea în fotografie.

5.Pentru o luminozitate mai bună a fotografiei poţi utiliza un paravan solar pentru maşină. Lumina va reflecta în paravan şi ulterior va lumina subiectul pe care doreşti să îl fotografiei.

6.Poţi obţine un suport perfect dacă vrei să faci un selfie inedit de la distanţă. Pentru acest lucru e nevoie să ai căşti care să îţi permită să declanşezi camera.

7.Poţi face şi câteva fotografii sub apă cu ajutorul unui pahar transparent.

Dacă experienţa zilnică te-a învăţat şi alte trucuri nu ezita să le împărtăşeşti cu noi

Similar Posts