Vreau să fac case din lemn în care oamenii să fie fericiți!

Vreau să fac case din lemn în care oamenii să fie fericiți!

author
1 minute, 14 seconds Read

Dănuț Hoțea este un tânăr în vârstă de 37 de ani din Sighetul Marmației, îndrăgostit de motociclete și de natură. Cu ocazia diferitelor plimbări pe care acesta le-a făcut pe plaiurile maramureșene, a observat o mulțime de case țărănești, locuite de oameni mai mult sau mai puțini săraci, însă care erau fericiți acolo unde locuiau.

5468873

Fiind un om sensibil el a hotărât să-i ajute pe aceștia ducându-le diverse alimente, astfel reușind să intre în casele lor. Impresionat de modul cum trăiau aceste persoane, și mai ales unde trăiau, și de faptul că erau chiar și fericiți, el și-a pus în gând să realizeze case din lemn vechi în care oamenii să fie fericiți!

2408775

Ocazia cea mare s-a ivit când o familie din localitatea lui s-a hotărât să se mute în Statele Unite, ei dorind să-și vândă casă veche pe care o dețineau. Cu lemnul vechi de la această casă, a început să realizeze o altă casă. Toate casele pe care acesta le-a construit sunt din lemn vechi recuperat. Pe lângă case Dănuț mai face și terase, chioșcuri de grădină, căsuțe în copac.

2117412

Prețul unei case de aproximativ 120 mp este în jur de 9000 euro, și poate să fie gata cam în 2 săptămâni!

Sursă: horaromaneasca.ro, caselemnvechi.ro

Similar Posts