Ustensile MUST HAVE în bucătărie: lista cu tot ce ai nevoie

Ustensile MUST HAVE în bucătărie: lista cu tot ce ai nevoie

author
2 minutes, 31 seconds Read

Gătitul poate fi mult mai rapid, ușor și relaxant dacă ai ustensile practice, care te ajută să economisești timp și să te bucuri la final de rețete gustoase. Dacă ai în plan în viitorul apropiat renovarea bucătăriei sau dotarea spațiului cu electrocasnice și echipamente necesare, ai ajuns unde trebuie pentru că avem pentru tine o listă cu cele mai utile ustensile din bucătărie:

Friteuza cu aer cald

Pe primul loc se situează fără niciun fel de dubiu o friteuza aer cald care te ajută să te bucuri în continuare de mâncărurile preferate, cum ar fi cartofi prăjiți, chifteluțe sau pui crispy, fără să te simți vinovat că ai depășit numărul de calorii din ziua respectivă. Te bucuri de aceleași preparate delicioase, dar gătite într-o cantitate infimă de ulei. Gustos, dar și sănătos în același timp!

Oale și tigăi non-aderente

Te-ai uitat vreodată la ceas să vezi cât timp pierzi frecând o oală de urmele de arsură? Aproape că îți vine să renunți, să o arunci și să cumperi alta nouă. De ce să nu cumperi din start oale de gatit non-aderente care îți aduc și libertatea de a face și alte lucruri în timpul gătirii preparatelor. Poți să uiți de amestecatul în oală din 5 în 5 minute pentru a nu se lipi mâncarea.

Mașina de spălat vase

După aragaz și cuptor, mașina de spălat vase este următorul electrocasnic util și important din orice bucătărie. Dacă obișnuiești să gătești mult și te-ai săturat să pierzi și mai mult timp cu spălatul vaselor decât cu gătitul în sine, ai nevoie de o mașină de spălat vase! În plus, te va scuti și de disputele inutile din familie de genul: ”Cine spală astăzi vasele?”. Împărțirea sarcinilor va fi mult mai ușoară – unul dintre parteneri gătește, iar celălalt pune vasele în mașină.

Robotul de bucătărie multifuncțional

Un robot de bucătărie multifuncțional ar trebui să își găsească locul în orice bucătărie pentru că te salvează în momentele în care ești presat de timp. Nu ai chef să frămânți aluatul de pâine? Pui toate ingredientele în bol și lași robotul să își facă treaba. Vrei să prepari un sos delicios și proaspăt pentru paste? Pune ingredientele în bol și pornește funcția de blenduire. Cam atât de simplu și rapid e. Dacă nu ai luat până acum în considerare acest electrocasnic, nu ezita să o faci – te asigurăm că nu vei regreta mai târziu.

Toate aceste ustensile te vor ajuta să termini mult mai repede treaba din bucătărie și să îți petreci restul timpului așa cum îți dorești!

Similar Posts