Un student îi dă pe scenariştii filmului “Men în Black” 3 în judecată, cerând o compensaţie de 2 miliarde de dolari

Un student îi dă pe scenariştii filmului “Men în Black” 3 în judecată, cerând o compensaţie de 2 miliarde de dolari

author
0 minutes, 58 seconds Read

Cu toţii aţi auzit probabil de filmul “Men în Black” cu Will Smith şi Tommy Lee Jones în rolurile principale. Şi cel mai probabil aţi vizionat cel puţin una din cele trei producţii realizate, în 1997, 2002 şi 2012.

8222655

Constantino Basile, un fost student al unei şcoli de film din Los Angeles susţine că scenariştii filmului “Men în Black 3″ din 2012 i-au furat ideile dintr-o lucrare făcută pentru facultate. Pentru asta cere o despăgubire de 2 miliarde de dolari.

Acesta nu se opreşte aici şi susţine că ideile lui au mai fost folosite ai în alte producţii: “Prometheus”, de Ridley Scott, şi “Elysium”, de Neill Blomkamp. El susţine că un profesor din şcoală ar fi vândut cele două scenarii, intitulate „Lumea lui Jupiter” şi „Criza de pe Jupiter”.

Şansele acestui tânăr să demonstreze că lucrările lui au contribuit fără acordul lui la crearea unei părţi a filmului există, asta dacă poliţiştii care monitorizează activităţile extraterestre pe planeta Pământ nu reuşesc cumva să îi şteargă memoria studentului şi fac ca tot scandalul să dispară.

Similar Posts