joi, ianuarie 27, 2022

Un sat din Transilvania este promovat într-o reclamă pentru lanțul de magazine ALDI

Recomandam si

Biertan este o mică comună din județul Sibiu. Poate că nu întâmplator aceasta a fost aleasă de lanțul de magazine ALDI pentru a-și promova produsele.

Un sat din Transilvania este promovat într-o reclamă pentru lanțul de magazine ALDI

Pe o colină, în centrul Biertanului, se află una dintre cele mai impunătoare şi bine fortificate cetăţi ţărăneşti din Transilvania. Acest monument istoric și de arhitectură este reprezentativ pentru întreaga zonă de colonizare săsească din Transilvania.

În reclama de Crăciun însă, Biertanul este prezentat ca un loc denumit Julbacken, iar în loc de Transilvania, se spune că acțiunea se petrece în Scandinavia

“Oamenii din Julbacken au fost întodeauna sceptici. Dar niciodată mai mult decât atunci când Johan s-a întors din Australia. Le-a spus poveşti ciudate despre Crăciunul călduros din tărâmul străin, dar nu toate au fost înţelese la început. Unele au fost o provocare pentru săteni. Cu timpul, oamenii s-au obişnuit cu ideile lui Johan”, e mesajul reclamei, informează Vocea Transilvaniei.

https://www.youtube.com/watch?v=iVaZ1hvXW0A

ALDI are o rețea de aproape 10.000 de magazine în peste 10 țări.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Cum alegi cea mai buna pompa submersibila pentru acasa?

Despre pompa submersibila Pompele submersibile in general sunt proiectate pentru a fi complet scufundate in apa. Acestea sunt plasate in...
- Advertisement -