Uimitor! Trei lei sălbatici au salvat o fată care fusese răpită

Uimitor! Trei lei sălbatici au salvat o fată care fusese răpită

author
1 minute, 33 seconds Read

Pentru femeile din Etiopia viaţa nu este uşoară deloc. Într-o tară care nu recunoaşte drepturile femeilor, şi le priveşte ca pe nişte obiecte, femeile sunt expuse riscului de a fi bătute, torturate, violate sau obligate să se căsătorească cât mai tinere, este greu să rezişti ca femeie.

Uimitor! Trei lei sălbatici au salvat o fată care fusese răpită

Potrivit NBC News răpirea fetelor tinere pentru a le obliga să se căsătorească a devenit un obicei din ce în ce mai răspândit în Etiopia, astfel încât aproape 70 % din căsătoriile din această ţară sunt rezultate ca urmare a unor astfel de răpiri care au loc mai ales în zonele rurale.

Fetiţa din reportajul de mai jos fusese răpită şi bătută de trei bărbaţi pentru a o forţa într-o astfel de căsătorie, fiind sechestrată de aproximativ o săptămână.

Însă nu mare a fost mirarea părinţilor fetei, a sătenilor şi a poliţiei care o căutau disperaţi, atunci când au găsit-o, fiind înconjurată de trei lei sălbatici. Se pare că leii îi puseseră pe fugă pe cei trei băbăti salvând viaţa copilei.

Nimeni nu poate îşi explice cum de nu au atacat-o, sătenii atribuind întâmplarea unei minuni.
O explicaţie ar fi ca leii au confundat plânsetele fetei cu plânsul unui pui de leu şi astfel au sărit în apărarea ei. Politisiţii au prins deja o parte din bărbaţii implicaţi în răpire, dar continua să îi caute pe ceilalţi.

Indiferent ce a fost, minune sau nu, întâmplarea rămâne uimitoare prin ineditul ei şi este o lecţie pentru noi toţi să învăţăm să o respectăm mai mult.

Similar Posts