Tu știi care este cel mai greu job din lume? Sute de milioane de oameni îl fac gratuit

Tu știi care este cel mai greu job din lume? Sute de milioane de oameni îl fac gratuit

author
1 minute, 43 seconds Read

Sunt convins că trăiești cu impresia că jobul tău este cel mai greu din lume, cel mai stresant, mai greu de atât nu există. Ai termene în care trebuie să-ți predai proiectele, șefii tăi te bat la cap, afacerea nu merge bine, sau multe altele. Te-ai gândit poate uneori să abandonezi și să-ți cauți un alt servici.

Tu știi care este cel mai greu job din lume? Sute de milioane de oameni îl fac gratuit

La fel s-au gândit și acești oameni care au aplicat pentru un interviu organizat de către o companie. Însă când au aflat condițiile în care trebuiau să lucreze și mai ales faptul că nu erau plătiți pentru acest lucru, mulți dintre ei au considerat jobul o nebunie.

Jobul pentru care se făceau angajări era acela de director de operațiuni. Candidații trebuiau să fie disponibili pentru o muncă chiar și de 135 de ore pe săptămână, uneori 24 de ore pe zi, chiar și 7 zile pe săptămână. Dacă era necesar, trebuiau să renunțe eventual și la zilele libere cu ocazia diferitelor sărbători, li se cerea mobilitate, majoritatea jobului să stea în picioare, să aibă o bună capacitate de negociere. Fără pauze. Chiar și fără pauze de masă. Și ce e mai important- fără salar.

Bineînțeles că majoritatea au început să decline oferta până în momentul în care li s-a explicat despre ce fel de job era vorba- acela de mamă.

Dup ace au trecut peste șoc, aceștia au înțeles de fapt ce eforturi au făcut mamele lor pentru ai crește și pentru a le oferi o educație. Și au făcut tot acest lucru necondiționat și gratuit.

“Mamele sunt cele mai bune” – a spus unul dintre tineri.

Mamă vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, te iubesc enorm, și vreau să știi că voi fi tot timpul alături de tine.

Tu cât de mult îți apreciezi mama?

Similar Posts