Tort marmură cu zmeură fără coacere

author
0 minutes, 51 seconds Read

Ingrediente pentru stratul de brânză:

– 500 gr brânză de vacă

– 200 ml frişcă lichidă

– 100 gr zahăr (sau miere)

– coaja rasă şi sucul de la o lămâie

– 10 gr gelatină (sau 6 foi)

– 50 ml apă

Ingrediente pentru stratul de zmeură:

– 250 gr zmeură (poate să fie şi congelată)

– 5 gr gelatină (sau 3 foi)

– 50 ml apă

1. Pentru stratul de brânză, prima data punem gelatina cu apă la un foc mic până se dizolvă, apoi toate ingredientele le amestecăm într-un blender până se omogenizează bine.

2. Pentru stratul de zmeură, de asemenea, la foc mic, dizolvăm gelatina la foc mic, apoi o amestecăm cu zmeura (decongelată).

3. Turnăm crema de brânză într-o tavă cu perete detaşabil, apoi turnăm amestecul de zmeură şi cu ajutorul unei furculiţe amestecăm cele două creme, astfel o să obţinem „marmura”.

4. Pentru minimum 3 ore se pune la frigider, dar cel mai bine este dacă o lăsăm peste noapte la frigider.

Similar Posts