Ți se pare plictisitor să aştepţi la semafor? Iată cum te poţi amuza!

Ți se pare plictisitor să aştepţi la semafor? Iată cum te poţi amuza!

author
1 minute, 17 seconds Read

În capital Portugaliei, Lisabona, s-a început o campanie ce încurajează pietonii să aștepte la semafor până când este sigur să traverseze intersecţia. Reprezentanţi ai mărcii auto SMART împreună cu cei de la agenţia de publicitate BBDO Germania au creat o lumină specială la trecerea de pietoni şi anume o figură care seamănă cu un omuleţ roșu ce dansează pentru a atrage atenția pietonilor.

Ți se pare plictisitor să aştepţi la semafor? Iată cum te poţi amuza!

Cei de la Smart susţin că “ideile inteligente pot transforma orașul într-un loc mai bun.”
Mișcările de dans ale omului roșu au fost create de către membrii ai publicului, care au fost filmaţi într-o cabină construită într-o piață din apropiere.

Structura conține un mic ring de dans și camere pentru a capta mișcările fiecărei persoane, după care aceste mişcări sunt transferate în timp real omuleţului roșu din luminile de trafic.

Toţi participanţii la campanie şi-au arătat cele mai bune mişcări de dans spre amuzamentul pietonilor care aşteptau la lumina roşie a semaforului.

“Nimănui nu îi place să aștepte”, au spus cei de la SMART. “Asta face ca semafoarele să fie cele mai periculoase locuri pentru pietoni din oraș. Dar dacă am face aşteptarea mai distractivă?”

Proiectul face parte dintr-o campanie de marketing mai mare a celor de la SMART care vine odată cu lansarea a două noi versiuni de maşini compacte de oraş – Smart Fortwo și Smart Forfour.

Similar Posts