Te strâng pantofii? Iată câteva trucuri prin care îi poţi lărgi!

Te strâng pantofii? Iată câteva trucuri prin care îi poţi lărgi!

author
1 minute, 27 seconds Read

Cu toţii am fost nevoiţi ca la un moment dat să suportăm dureri de picioare datorate încălţămintei. Dacă ai acum în debara încălţăminte de care nu te poţi bucura deoarece te strânge, află că există soluţii care te pot scoate din această situaţie neplăcută.Te strâng pantofii? Iată câteva trucuri prin care îi poţi lărgi!

Photo credit: ❤ ResinMuse ❤ via Foter.com / CC BY

Şosete ude
Umezeşte o pereche de şosete cu apă caldă, încalţă pantofii în cauză şi plimbă-te puţin cu ei. Este necesar ca acest proces să fie repetat în câteva rânduri pentru a se vedea o diferenţă. Încearcă şi tu şi vei vedea că pantofii se mai lărgesc.

Şosete mai groase
Poartă încălţămintea pe care doreşti să o lărgeşti cu o pereche de şosete mai groase. Cu ajutorul uscătorului de păr încălzeşte puţin toată suprafaţa pantofului pentru a ceda mai uşor.


Lărgire cu aburi

Pune o oală cu apă la fiert iar atunci când aburii încep să iasă, ţine pantofii deasupra oalei cu interiorul în jos. Vei observa că materialul se va înmuia. După ce ai ţinut la abur pantoful aproximativ 2 minute bagă în papuci câteva şosete sau hârtie.

Îngheţarea pantofilor
Pune pantofii în congelator cu câteva pungi cu apă în interior. Când apa va deveni gheaţă atunci îşi va mări volumul. Pantofii şi ei vor suferi câteva transformări de lărgire.

Foloseşte alcool
Şterge interiorul pantofului, dacă nu există riscul ca acesta să se păteze, cu spirt. De asemenea, poţi introduce în pantofi câteva şosete făcute ghemotoc şi îmbibate în spirt. Alcoolul schimbă flexibilitatea pantofilor.

Similar Posts