Te lupţi zilnic cu oboseala şi cu o circulaţie proastă? Această reţetă te va scăpa de această problemă!

Dacă te lupţi cu oboseala şi cu o circulaţie proastă, această reţetă este o adevărată afacere pentru tine. De asemenea aceasta face minuni pentru persoanele care au o imunitatea scăzută şi pentru persoanele care au probleme cu vasele de sânge.

Această băutură miraculoasă este extrem de puternică şi poate fi obţinută din doar 3 ingrediente: usturoi, ghimbir și lămâie.

Combinația celor trei produse incredibil de sănătoase are un efect puternic asupra sănătăţii generale.

Aceasta ajută la reglarea nivelului ridicat de grăsimi din sânge, previne oboseala generală, previne și tratează infecțiile și răcelile, stimulează imunitatea, curăța ficatul și îmbunătăţeşte funcția enzimelor hepatice.

Ingrediente necesare: – 4 căpăţâni mari de usturoi, – 3-4 cm de ghimbir, – 4 lămâi

– apă 2L

Modul de preparare:

Înlătură toate urmele de pesticide de pe lămâi cu ajutorul unei soluţii de bicarbonat de sodiu şi apă. Spală-le şi toacă-le mărunt. Decojeşte usturoiul și amestecă-l împreună cu lămâile tăiate și ghimbirul ras până se omogenizează.

Pune amestecul într-un vas, peste care toarnă cei 2 litri de apă si pune-o pe foc până când aceasta începe să fiarbă, amestecând din când în când. Atunci când începe să fiarbă inchide focul și lăsa să se răcească. Cand amestecul s-a racit, toarnă lichidul în borcane.

Consumă 200 ml din această băutură în fiecare zi, cu cel puțin 2 ore înainte de mese, pe stomacul gol. Păstrează acest remediu la rece, în frigider, și agită bine înainte de fiecare utilizare.

Fă această cură timp de trei săptămâni, după care, ia o pauză de 7 zile și repetă tratamentul dacă este necesar. Poţi adăuga, de asemenea şi miere pentru a îmbunătăţi gustul.