Singurul oraș din lume populat numai cu femei. Ce zici de o vacanță aici?

Singurul oraș din lume populat numai cu femei. Ce zici de o vacanță aici?

author
1 minute, 56 seconds Read

Chiar dacă pare incredibil şi ireal iată că, există un oraş populat doar de femei. Acest oraş are mai mult de 600 locuitoare iar vestea bună, pentru bărbaţi, este că vârsta majoritară a acestora este cuprinsă între 20 şi 35 ani.

Singurul oraș din lume populat numai cu femei. Ce zici de o vacanță aici?

Orăşelul este situat lângă Belo Val şi poartă numele de Noiva do Cordeiro. Acesta a fost fondat de către Maria Senhorinha de Lima, o femeie silită să părăsească oraşul în care locuia, asta pentru că şi-a părăsit soţul cu care fusese forţată să se mărite.

Regulile de aici sunt diferite faţă de cele cu care noi suntem obişnuiţi. Chiar dacă unele dintre locuitoarele oraşului sunt căsătorite ele nu locuiesc împreună cu soţii lor, şi asta nu pentru că nu îşi doresc asta, ci pentru că nu există de lucru pentru ei în oraş ci numai în zone apropiate, motiv pentru care care aceştia vin la soţiile lor doar în weekend.

Pentru că bărbaţii nu sunt aproape de casa, gospodăriile rămân în grija femeilor care se ocupă de tot ceea ce înseamnă îngrijirea oraşului în care locuiesc, chiar şi agricultură.

„Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbaţii. Oraşul nostru este mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios astfel”, a spus locatara Rosalee Fernandes.

„Atunci când apar dispute sau probleme le rezolvăm în stilul femeilor, încercăm să ajungem la un consens pentru a evita conflictul. Noi împărţim totul, chiar şi pământul pe care îl lucrăm. Nimeni nu concurează cu nimeni aici. Suntem toate pentru una şi una pentru toate. Fiecare a contribuit pentru a cumpăra un ecran TV uriaş la care să ne uităm împreună la telenovele”, a adăugat femeia.

Lipsa bărbaţilor din oraş este o problemă pentru rezidente doar din simplu fapt că acestea nu au cu cine să se căsătorească. Femeile sunt dornice să iubească şi să fie iubite însă nu ar părăsi locul pentru a pleca cu un bărbat.

Dacă un bărbat vrea să se însoare cu o fată din Noiva do Cordeiro acesta trebuie să se supună regulilor şi obiceiurilor de aici.

Similar Posts