joi, ianuarie 27, 2022

Sigur nu ai mai văzut aşa ceva: insula în care te doboară iepuraşii

Recomandam si

Nu ştiu cum sunteţi, dar noi iubim iepuraşii. Este de ajuns să stai să mângâi un singur iepuraş la nesfârşit, şi-ţi dă o senzaţie de bine, dar ce ziceţi de zeci de iepuraşi de toate mărimile şi culorile?

4293430

Cine vizitează insula japoneză Okunoshima, poate să experimenteze cum este atunci când eşti înconjurat de o mulţime de iepuraşi.

Datorită numărului mare de iepuri insula este cunoscută de asemenea şi sub numele de Insula Iepurilor. Regiunea în timpul celui de-al doilea război mondial a funcţionat ca şi bază militară, unde se produceau gazuri toxice în secret. După război s-au distrus toate documentele legate de caz, iar fabrica a fost incendiată.

1165260

Pentru a observa ce efecte ulterioare au avut gazele toxice au fost aduşi iepuri pe insulă. Iepuraşii s-au inmulţit repede, astăzi pe un teren de 700 de metri pătraţi trăiesc aproximativ 300 de exemplare. Sunt foarte prietenoşi, iar pentru o bucată de mâncare sunt dispuşi să facă absolut orice.

De demult nu am mai văzut atât de mulţi iepuraşi într-o grămadă… sunt incredibil de dulci!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Cum alegi cea mai buna pompa submersibila pentru acasa?

Despre pompa submersibila Pompele submersibile in general sunt proiectate pentru a fi complet scufundate in apa. Acestea sunt plasate in...
- Advertisement -