Smash Cake

Sfaturi și trucuri pentru fotografii de aniversare

2 minutes, 42 seconds Read

Fotografia de aniversare este o tradiție adorabilă în care părinții își duc copilul să spargă o prăjitură cu foi de ziua lui sau în preajma zilei sale de naștere. Aceste sesiuni pot fi o completare excelentă la serviciile pe care le oferiți clienților dvs. de fotografie de familie datorită oportunităților creative pe care le creează și a potențialului lor suplimentar de venituri. Am adăugat recent ședințe foto smash the cake , iar în acest articol, vom trece peste câteva dintre sfaturile noastre preferate pentru a obține cele mai bune fotografii cu smash cake.

Planificați suficient timp

Una dintre cele mai mari greșeli la orice ședința foto care implică copii mici este stabilirea așteptărilor nerealiste pentru durata sesiunii. În general, planificați aproximativ 2 ore pentru ședința foto. În timp ce porțiunea efectivă de fotografiere va fi mult mai mică, nu știi niciodată cum se va simți sau se va comporta copilul. Lăsați-l să hrăniți copilul, să-l schimbați sau să-l distrați pe bebeluș, dacă el sau ea nu oferă camerei expresiile pe care le căutați.

Obțineți mai întâi fotografiile de bază

Fă câteva poze înainte de spargerea prăjiturii, deoarece nu știi niciodată ce ar putea face micuțul tău după ce simte acel gust dulce de glazură. De asemenea, tortul va dezordona ținuta și recuzita, așa că timpul înainte de spargerea tortului este singura oportunitate pentru portrete curate ale familiei.
3. Asigurați-vă că tortul este pe o suprafață solidă

Siguranța este crucială pentru orice ședință foto smash cake. Pentru a te asigura că prajitura nu va cădea, așează tortul pe o suprafață rezistentă sau direct pe pământ. Dacă utilizați un suport pentru tort, asigurați-vă că nu este prea ușor sau subțire și luați în considerare să-l lipiți pe podea. De asemenea, luați în considerare lipirea fundului tortului pe suportul pentru tort.

4. Faceți fotografii dintr-o varietate de unghiuri pentru a scoate în evidență detaliile tortului

Câteva fotografii doar cu tortul vă vor ajuta să spuneți o poveste completă. Dar luați în considerare și fotografiați tortul de sus, de jos și de fiecare parte. Este posibil să doriți să experimentați cu fotografii de aproape ale detaliilor de topping ale tortului, cum ar fi frișca sau glazura, și să obțineți câteva fotografii detaliate ale straturilor în cascadă.

5. Păstrați-vă iluminarea simplă!

Pentru simplitate, vă sugerăm să folosiți în primul rând lumina naturală. Acest lucru te va ajuta să-ți vizualizezi umbrele și îți va oferi un lucru mai puțin la care să te gândești decât să-ți fotografiezi micuțul. Dacă este necesar, aduceți un blitz moale și difuz și o umbrelă , dar păstrați-vă iluminarea simplă.

6. Stilizează-ți fotografia

O sesiune de fotografie smash cake cu o temă poate adăuga multă personalitate și caracter ședinței foto. Puteți folosi baloane, bannere sau orice altceva care se potrivește cu tema.

Similar Posts