Șase legume pe care le poți creşte la nesfârşit acasă

Șase legume pe care le poți creşte la nesfârşit acasă

author
1 minute, 21 seconds Read

Cu toții iubim alimentele sănătoase pe care le putem cultiva fără prea mult efort. Această procedură poate fi ușoară dar uneori trebuie să fie investit timp pentru o reuşită.Șase legume pe care le poți creşte la nesfârşit acasă

Photo credit: looseends via Foter.com / CC BY-NC-SA

Astăzi, îți vom dezvălui cele șase legume care pot fi în mod constant crescute în locuinţa ta, într-un mod simplu și rapid.

Busuioc
Într-un pahar cu apă pune câteva fire de busuioc. Apoi, expune-le la lumina directă a soarelui. Atunci când încep să crească rădăcinile le poţi planta în ghiveci.

Salată verde
Plasează cioturi de salată într-un vas cu apă. Adaugă constant apă în vas astfel încât să rămână aceeaşi cantitate. Noile frunze și rădăcini vor fi observate în câteva zile.

Usturoi
Se pun niște căței de usturoi într-un pahar cu puțină apă și vei vedea că în scurt timp vor face muguri. Acești muguri pot fi folosiţi la salate sau alte preparate.

Arpagic (ceapă verde)
În scopul de a crește ceapă verde, pune într-un pahar mic de apă, arpagicul și păstrează recipientul într-o cameră bine luminată.

Țelină
Taie baza și pune-o într-o farfurie sau într-un castron cu adâncime mică plin cu apă caldă, și ţine-l în soare. În mijlocul bazei vor începe să apară frunze noi. Poţi pune ţelina, apoi într-un ghiveci.

Morcovi
Tot ce trebuie să faci este să pui partea de sus a unui morcov într-un vas cu puțină apă. Acesta va începe să facă rădăcini și frunze.

Similar Posts