S-a născut cu fața întreagă acoperită de solzi. Uimitor cum arată băiețelul acum!

S-a născut cu fața întreagă acoperită de solzi. Uimitor cum arată băiețelul acum!

author
1 minute, 26 seconds Read

Lui Evan Fasciano, un băiețel de cinci ani din Connecticut, SUA, viața nu părea să-i fi oferit prea multe șanse. Născut cu o boală de piele rară numită ihtioză fetală sau ihtioză arlechin, Evan suferea de cea mai gravă forma a ei. Această boală determină pielea să crească de zece ori mai repede decât cea a oamenilor obișnuiți, și în plus având un pericol pericol mortal de infecție.

S-a născut cu fața întreagă acoperită de solzi. Uimitor cum arată băiețelul acum!

Oamenii care suferă de această afectiune trebuie să se spele de mai multe ori pe zi pentru a preîntâmpina infectiile care ar putea să apară. În plus, acesti oameni sunt mereu în pericol de deshidratare și insolație, acesta fiind de altfel motivul pentru care mama lui Evan a renuntat la serviciul ei pentru a se putea îngriji tot timpul de Evan.

Numai că în ciuda tuturor acestor obstacole, Evan este un copil vesel si fericit. Mama lui l-a învățat să ignore toare răutățile pe care inevitabil s-ar putea sa le audă despre el și să privească pozitiv viața.

Iar Evan este un învingator. “Este un fel de star la scoală. Toata lumea îl salută și când am mers la scoală să le explic copiilor despre afecțiunea lui pentru a-l înțelege mai bine, Evan era permanent cu mana pe sus”, zicea mama acestuia.
Într-adevar Evan a înteles că nu trebuie să se lase învins de boală și în ciuda felului în care arată și a regimului special pe care trebuie să îl urmeze el este mereu cu zâmbetul pe buze. Acest băiat ar putea fi considerat un exemplu pentru noi toți prin atitudinea pe care o are.

Similar Posts