<strong>Rosii adevarate se obtin cu produse de pe site-ul magazinului Perita</strong>

Rosii adevarate se obtin cu produse de pe site-ul magazinului Perita

author
4 minutes, 34 seconds Read

In trecut, cumparatorii nu si-ar fi putut imagina ca rosiile se vor diversifica atat de mult, incat in supermarketuri vor exista cel putin 5-6 sortimente diferite.

Perfect rotunde, alungite, grupate in ciorchine de parca ar fi struguri, rosiile stau in rafturi si din cand in cand cate un cumparator care doreste sa diversifice alimentatia mai pune in punga doua-trei, cel mult cinci rosii. De ce cumpara atat de putine? Fiindca stie ca au gust de cauciuc si trebuie dinti buni sa fie mestecate. In exterior arata perfect, dar gustul lor lasa de dorit.

In timp ce aleg azi rosii clasice, maine rosii galbene, poimaine rosii negre sau portocalii, gandul cumparatorului este tot la rosia romaneasca pe care abia o asteapta. Este zemoasa, carnoasa, dulce-acrisoara si da un plus de gust in orice mancare este pusa.

Gustul rosiilor romanesti se datoreaza:

-pamantului fertil si calitatilor acestuia care ofera un plus de gust tuturor legumelor;

-dragostei cu care fermierii romani isi ingrijesc culturile;

-produselor de pe site-ul magazinului Perita, cum ar fi: folie mulcire care usureaza munca legumicultorilor, oferind un plus de protectie plantelor.

Uneori, rosiile din alte tari sunt tari ca piatra, nu au gust si mai au si miros de substante chimice care au distrus daunatorii. Rosiile romanesti nu necesita sa fie protejate de acesti agenti chimici, fiindca folia de mulcire tine si buruienile departe de plante, dar si musita, mana si insectele.

Primavara, zapada mieilor ar arde plantutele fragile de la care se asteapta sa creasca, sa infloreasca si sa rodeasca fara folie Perita pentru solar si fara folie mulcire. Cele doua sisteme de protectie asigura plantelor sadite caldura de care au nevoie si mentin si apa si substantele nutritive de care au nevoie in sol.

Calitatile produselor furnizate de magazinul online Perita sunt afisate pe site si tot acolo se afla si datele de contact ale operatorilor de la departamentul vanzari. Oferta de pret se comunica telefonic sau prin intermediul adresei de e-mail ca raspuns la formularul online trimis catre reprezentantul departamentului de vanzari.

Folie mulcire este garantata 6 luni si s-a demonstrat ca ea grabeste ajungerea pe rod a plantelor cu 2-3 saptamani. Datorita ei apar pe piata trufandalele in lunile martie-aprilie, cand este cea mai mare nevoie de ele pentru ca lumea tine post.

Poate ca nu pun toti fermierii rosii, stiind ca aceasta cultura este pretentioasa, dar in perioada postului oamenii cumpara de pe piata si: spanac, salata verde, ceapa, usturoi si ridichi. Aceste culturi ajung repede la maturitate, au preturi ridicate la inceputul primaverii, prin urmare pretul foliilor se amortizeaza. Multi au inceput sa lucreze in agricultura pentru a evita stresul dintr-o firma sau dintr-o companie. In tovarasia plantelor, oamenii se simt mult mai degajati, se incarca energetic pozitiv, plus ca au satisfactia obtinerii unor recolte bogate atat pentru consumul propriu, cat si pentru vanzare.

Oamenii sunt fericiti cand pot urmari intreg ciclul de dezvoltare al unei plante si mai ales cand se pot implica direct, protejand planta, oferindu-i apa, hrana si conditiile necesare.

Agricultura reprezinta un act de creatie miraculos in slujba semenilor. Mai intai, tot solarul sau toata gradina este verde, plantutele sunt mici, asemenea puilor care abia ies din ou. Peste putin timp ele se inalta centimetru cu centimetru, apoi se umplu de flori. Cand vad florile, cei care au avut grija de plante stiu ca rasplata lor este foarte aproape. Dupa ce acestea cad, in urma lor raman roadele verzi. Au forme interesante si sunt placute la privit. Apoi una cate una se coc rosiile, apar castravetii, devin mov vinetele si se inchid la culoare pe masura ce se coc. Solarul parca ar fi o galerie de arta cu multa culoare, cu opere de forme si marimi diferite, opere care se mananca si reprezinta izvoare de vitamine si de sanatate.

Munca in agricultura nu este deloc usoara, dar il rasplateste pe deplin pe cel care o practica. El acumuleaza experienta an de an, de aceea va iesi primul pe piata cu produse romanesti si va avea pe masa lui tot ce este mai gustos. Sunt bogati oamenii care din munca lor ofera hrana sanatoasa semenilor lor si niciodata nu vor duce lipsa de clienti.

Pentru o familie care ajunge greu la primul magazin din sat sau la oras, aprovizionarea reprezinta un calvar. De aceea, ea trebuie sa se gopodareasca astfel incat sa nu depinda in proportie mare de produsele din comert. Acest lucru este posibil cu un solar in care pune de toate, cu o parcele cultivata cu grau si cu o microferma de animale si de gaini. Ca sa supravietuiasca, romanul face acest lucru de mult timp, dar in trecut nu era ajutat cu produsele de care avea nevoie, de aceea mergea mult pe improvizatie.

In prezent, persoanele care doresc sa isi puna la punct un solar sau sa isi amenajeze o gradina si sa protejeze plantele cu folie mulcire au la dispozitie magazinul online prezentat mai sus si alte magazine care furnizeaza semintele sau rasadurile conform dorintei cumparatorului.

In trecut, solarul se refacea de la un an la altul, munca fiind enorma, fiindca folia se taia de soare, se ingaurea din cauza grindinei si necesita inlocuire. In prezent, folia mai groasa pentru solar rezista pana la 5 ani putand fi utilizata la cinci cicluri de plante crescute in solar.

O folie la cinci recolte este mai mult decat avantajos, de aceea fermierii sunt clienti fideli ai magazinului Perita si consumatorii romani sunt recunoscatori celor care prin produsele lor grabesc aparitia legumelor romanesti pe piata.

Similar Posts