Reclama de Crăciun a companiei John Lewis ne surprinde şi anul acesta. Iată ce mesaj emoțional transmite!

Reclama de Crăciun a companiei John Lewis ne surprinde şi anul acesta. Iată ce mesaj emoțional transmite!

author
2 minutes, 23 seconds Read

Aurora Nov 12, 2016

1211


Compania John Lewis şi-a făcut un obicei de a-şi lansa reclamele de Crăciun cu câteva zile înainte de Black Friday, iar anul acesta nu a fost o excepţie.

Reclama de Crăciun a companiei John Lewis ne surprinde şi anul acesta. Iată ce mesaj emoțional transmite!

Dacă anii trecuţi clipurile de Crăciun spuneau povestea bătrânului care trăia singur pe lună şi primea un cadou de la o fetiţă curioasă de pe Pământ sau a ursului pe care prietenul lui, iepuraşul, l-a trezit din hibernare pentru a trăi şi el bucuria zilei de Crăciun, în acest an spotul publicitar îl are în centrul atenţiei pe Buster, un câine din rasa Boxer.

Familia din clip este de culoare, lucru nemaiîntâlnit până acum în clipurile acestei companii, părinţii fetiţei cumpărându-i o trambulină pe care o instalează în spatele casei.

Numai că, în timpul nopţii cadoul fetiţei se transformă în loc de joacă pentru animalele sălbatice spre dezamăgirea lui Buster care stă singur şi trist în casă.

Dimineaţa, când micuţa Bridget aleargă să îşi ia cadoul în primire, Buster trece pe lângă ea în fugă şi începe să sară şi el în trambulină fericit spre uimirea absolută a familiei, cărora nu le vine să creadă că Buster poate să facă aşa ceva.

Mesajul de final al reclamei este acela că lanţul de magazine John Lewis oferă „cadouri pe care toată lumea le va iubi”.

Craig Inglis, Directorul Departamentului pentru Clienţi al companiei John Lewis a declarat că anul 2016 a fost unul destul de plin de evenimente aşa că speră că „reclama să aducă un zâmbet pe feţele oamenilor”.

Acesta a mai adăugat că „în fiecare an, lucrăm cu o companie de caritate care să susţină ideea reclamei şi sperăm că această campanie va încuraja copiii să descopere viaţa sălbatică din Marea Britanie şi vor susţine The Wildlife Trusts”.

De altfel, compania va dona către The Wildlife Trust o parte din vânzările jucăriilor de pluş care vor înfăţişa animalele care apar în spot. Buster, personajul principal va costa 15 lire, iar celelalte animăluţe câte 12 lire.

Incredibil, Sănătate

1004 views

Aurora – Nov 14, 2016

Deşi la o primă vedere s-ar putea părea că nu există nicio legătură între părul crescut în ureche şi atacurile de cord, iată…

Aurora – Nov 14, 2016

Pentru a deveni pompier profesionist, trebuie să dai dovadă de un curaj nemăsurat şi de determinare în a-i ajuta pe ceilalţi. Însă pe…

Promovăm România

513 views

Aurora – Nov 14, 2016

Pentru alegerile din 2016 toate partidele politice şi-au desemnat candidaţii pe care i-au pregătit pentru alegerile parlamentare. Însă pe lângă calităţile şi pregătirea…

Similar Posts