5403069

Pui cu legume. O reţetă care te va cuceri instant!

author
1 minute, 24 seconds Read

Iată mai jos o reţetă rapidă pe care o poţi prepara familiei tale în câteva minute. Pe lângă că te va cuceri, ea va deveni în scurt timp cina ta preferată.

5403069

Ingrediente: Pentru a prepara delicioasă cina o să ai nevoie de: 1 kilogram de piept de pui; sare şi piper după gust; mai multe bucăţi de broccoli în funcţie de preferinţe; 250 de grame de ciuperci tăiate mărunt;

3 linguri de ulei de gătit;

Pentru sos : 3 căţei de usturoi; 1 linguriţă de ghimbir; 2 linguriţe de ulei de susan; 1/3 de ceaşcă de sos de soia; 1 linguriţă de zahăr brun; 1 lingură de supă de pui

1/4 ceaşcă de făină

Cum se prepară:
Puneţi o tigaie mare la foc mediu şi adăugaţi o lingură de ulei de ulei. Când uleiul este fierbinte adăugaţi puiul tăiat cubuleţe şi adăugaţi sare şi piper, amestecând încontinuu până când carnea capăta o culoare maronie.

Luaţi apoi carnea de pe foc şi puneţi în tigaie o lingură de ulei şi ciupercile feliate. Când ciupercile încep să se înmoaie, adăugaţi bucăţelele de broccoli şi amestecaţi până când acesta din urmă se înmoaie şi el.

Puneţi deoparte legumele. Puneţi apoi în tigaie o lingură de ulei şi sotaţi usturoiul pisat şi ghimbirul, după care adăugaţi celelalte ingrediente pentru sos şi amestecaţi până se îngroaşă.

Adăugaţi puiul şi legumele şi amestecaţi toate ingredientele pentru a se pătrunde.

Se servesc cu orez sau cu tăieţei chinezeşti.

Similar Posts