Priveşte ce bucuros este acest băieţel când se tăvăleşte în noroi!

Priveşte ce bucuros este acest băieţel când se tăvăleşte în noroi!

author
1 minute, 16 seconds Read

Un clip cu un băieţel care se tăvăleşte în noroi a devenit viral pe internet adunând o mulțime de vizualizări.

Priveşte ce bucuros este acest băieţel când se tăvăleşte în noroi!

Bucuria copilaşului din clip este bucuria inocentă a copiilor aşa cum numai ei ştiu să şi-o exprime şi să o arate. Este un clip scurt care transmite însă atât de multe.

Cu toate acestea o parte din comentatori par să îl dojenească pe tatăl băieţelului pentru că l-a lăsat să se joace în murdărie temându-se că o să se îmbolnăvească.

Cea mai mare parte a comentatorilor de pe Facebook au fost însă de părere că micuțul trebuie lăsat să îşi trăiască copilăria, iar în privinţa hainelor murdare acestea se pot spăla.

Adevărul este că orice copil ar trebui lăsat să îşi trăiască copilăria cu adevărat, să fie încurajat să exploateze şi să viseze, să se dezvolte ştiind că poate să înfăptuiască tot ce îşi pune în minte.

Faptul că se murdăreşte pe haine sau se mai loveşte din când în când nu ar trebui să fie o piedică în calea micilor bucurii şi a jocului.

Ascultaţi râsetul pur al acestui copil, acesta este râsetul unui copil fericit, care suntem siguri că se va transforma într-un adult căruia nu îi va fi frică să ia viaţa în piept şi să se confrunte cu realităţile ei.

Similar Posts