marți, august 9, 2022

Primul concert al trupei AC/DC cu Axl Rose a fost un succes urias!

Date:

Share:

AC/DC au sustinut primul concert cu Axl Rose! Se pare ca a fost un succes urias. Asta in ciuda comentariilor din ultimele doua saptamani.

Primul concert al trupei AC/DC cu Axl Rose a fost un succes urias!

Publicul portughez a descoperit în premieră mondială, sâmbătă seara, vocea amplă a rockerului Axl Rose, noul solist al trupe australiene AC/DC, care începe la Lisabona un turneu european, fără solistul Brian Johnson.

Brian Johnson este ”un mare cântăreț, și este o adevărată provocare” să cânți în locul lui, a declarat Axl Rose într-un interviu difuzat vineri de postul de radio britanic BBC 6 Music. Axl a mai spus că el a fost cel care s-a oferit să ajute: „Am sunat în aceeași zi în care am citit în presă că ceva era în neregulă cu auzul lui Brian”.

Trupa a repetat timp de două săptămâni la Lisabona cu noul solist. „Am început mai degrabă bine și lucrurile s-au îmbunătățit. Sper să ajung la sfârșitul primului concert înainte de a fi concediat „, a glumit el într-un interviu acordat vineri săptămânalului muzical britanic NME.

AC/DC nu a fost clar în legătură cu durata în care va performa cu Axl Rose în componență, mai ales având în vedere că Brian Johnson nu a exclus să revină pe scenă, dacă auzul său se îmbunătățește. Dar după concertele europene, Axl Rose se va întoarce în America de Nord pentru turneul formației Guns N ‘Roses, planificate în 20 de mari orașe americane, precum și la Toronto în Canada.

În presa internaţională au apărut multe zvonuri potrivit cărora despărţirea de trupă s-a fi produs în condiţii deloc amicale, însă chitaristul Angus Young a dezvăluit că a discutat cu Brian Johnson ”în mod extensiv” înainte ca acesta să decidă că trebuie să părăsească grupul.

”În sufletul lui, voia să termine turneul, dar, din cauza problemei sale cu auzul, a fost obligat să ia acea decizie. E un lucru greu de făcut şi are această problemă de când am început turneul. A fost decizia lui. A fost un şoc pentru noi toţi”, a spus Angus Young.

Angus Young a mai spus că formaţia AC/DC ”a avut parte de multe tragedii”, printre acestea numărându-se şi plecarea din grup a fratelui său, chitaristul Malcolm Young, afectat de demenţă, dar şi decesul solistului original al formaţiei, Bon Scott, în 1980.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img