Prima dezbatere electorală, un schimb de replici răutăcioase

Prima dezbatere electorală, un schimb de replici răutăcioase

author
1 minute, 18 seconds Read

Cei doi candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis au participat la prima confruntare din această campanie, marţi la RealitateaTv, urmând să mai apară în alte două confruntări în zilele următoare.

Prima dezbatere electorală, un schimb de replici răutăcioase

Încă de la începutul acestei confruntări cei doi s-au atacat cu tot felul de replici jignitoare, care nu îi vizează pe români.

Discuţiile au făcut referire şi la pensia soacrei lui Klaus Iohannis şi la numărul mare de case deţinute de acesta.

Printre temele abordate de candidaţi se numără şi problemele apărute la votul din diaspora, probleme la nivelul taxelor şi impozitelor, creşterea pensiilor, politica externă şi de asemenea, Roşia Montană.

Klaus Iohannis a fost nemulţumit pentru că adversarul lui a intervenit peste el în mod agresiv iar timpul lui disponibil în cadrul emisiunii pentru a-şi exprima părerile şi intenţiile a fost mai scurt în comparaţie cu cel al adversarului.

Victor Ponta a venit la emisiune cu un număr mare de documente, cu cifre, la care a făcut referire la fiecare răspuns dat, în timp ce, Klaus Iohannis a vorbit liber şi a încercat să îşi păstreze calmul chiar dacă a avut câteva momente în care s-a enervat, acest lucru devenind vizibil.

La finalul dezbaterii, Victor Ponta şi-a exprimat interesul de a rămâne la Realitatea TV pentru o emisiune ulterioară, însă pentru că, Klaus Iohannis s-a declarat nemulţumit şi neîndreptăţit, Ponta a hotărât să participe într-o altă zi.

Similar Posts