Pozitia comoda si varietatea exercitiilor, printre avantajele antrenamentelor pe bicicleta fitness!
bicicleta fitness

Pozitia comoda si varietatea exercitiilor, printre avantajele antrenamentelor pe bicicleta fitness!

author
2 minutes, 35 seconds Read

Antrenamentele practicate in mod regulat reprezinta o parte esentiala a unui stil de viata sanatos, care se reflecta in silueta, in buna functionare a organismului si in starea de spirit resimtita pe parcursul intregii zile.

Unul dintre echipamentele care permit atingerea acestor obiective este o bicicleta fitness, frecvent utilizata atat in salile de sport, cat si in confortul propriei locuinte. Beneficiile pe care le aduce sunt numeroase, insa utilizatorii vorbesc in mod special despre urmatoarele avantaje oferite de folosirea ei in mod regulat:

• pozitia comoda pe care o adopti in timpul exercitiilor iti permite sa faci efort fizic fara a solicita spatele mai mult decat ar fi cazul;

• articulatiile sunt mai putin solicitate decat in timpul alergarii, datorita lipsei impactului repetat cu solul si a socurilor. Prin urmare, aparatul este folosit in conditii optime chiar si de persoanele care au probleme cu gleznele, genunchii sau soldurile;

• varietatea mare a exercitiilor disponibile se datoreaza faptului ca o bicicleta fitness permite ajustarea rezistentei la pedalare si pune la dispozitie programe multiple de antrenament, setate in functie de obiectivele pe care si le stabileste fiecare persoana;

• pedalarea contribuie la hidratarea naturala a articulatiilor si intareste musculatura din jurul genunchilor, ceea ce confera un plus de siguranta si de forta la nivelul picioarelor;

• dispozitivul asigura obtinerea unor rezultate excelente in ceea ce priveste tonifierea musculaturii, arderea caloriilor, imbunatatirea sistemului cardiovascular si a starii generale de sanatate.

Magazinul online Sport-Mag.ro ofera clientilor mai multe tipuri de bicicleta fitness, astfel incat fiecare sa aleaga produsul ideal pentru corpul sau, starea de sanatate si obiectivele pe care si le stabileste.

Pozitia comoda si varietatea exercitiilor, printre avantajele antrenamentelor pe bicicleta fitness!
bicicleta fitness

Produse recomandate pentru un antrenament de calitate

O alegere inspirata este bicicleta magnetica pliabila InSPORTline XBike, care prezinta avantajul ca, dupa antrenament, este pliata si depozitata fara probleme intr-un dulap, sub pat sau in orice alt loc disponibil. Scaunul ergonomic este ajustabil pe verticala, pe 6 nivele.

Manerele moi sunt acoperite cu material de spuma, iar computerul afiseaza urmatoarele informatii: timp, viteza, distanta, puls si calorii arse.

Bicicleta fitness magnetica HMS Premium M6993 este un echipament perfect pentru antrenament cardio desfasurat acasa. Datorita sistemului de rezistenta magnetica, exercitiile sunt silentioase, astfel ca nu exista riscul de a deranja alte persoane. Produsul este prevazut cu 24 de nivele de rezistenta si 24 de programe diferite, deci exista posibilitatea de a ajusta antrenamentul pentru mai multe persoane. Structura este solida si stabila, iar sistemul de nivelare ajuta la pozitionarea uniforma. Rotile de transport faciliteaza mutarea dupa antrenament, mai ales ca dimensiunile mici nu fac necesar un spatiu special de depozitare.

Bicicleta Recumbent inSPORTline inCondiR60i are o structura robusta, cu suport stabil pentru spate, ceea ce o face potrivita inclusiv pentru utilizatorii cu mobilitate redusa, pentru persoanele supraponderale sau pentru cele in varsta. Scaunul este confortabil, iar pornirea si oprirea deosebit de usoare. Afisajul LCD sofisticat permite monitorizarea ritmului cardiac si ajustarea exercitiilor in functie de acesta. In plus, sistemul BeltDrive asigura un mers silentios.

Cu bicicleta fitness potrivita, oricine se poate antrena in conditii bune, cu rezultate excelente pentru forma fizica si starea generala de sanatate!

 

 

 

Similar Posts