Performanța Simonei Halep luată în derâdere de Radu Banciu: “Simona este o țărăncuță”

Performanța Simonei Halep luată în derâdere de Radu Banciu: “Simona este o țărăncuță”

author
1 minute, 31 seconds Read

Performanța Simonei Halep care a reușit după mai bine de 27 de ani, să joace o finală de Mare Slem, a adus în fața televizoarelor milioane de români. Evenimentul desfășurat sâmbătă după amiază la Paris a fost urmărit cu sufletul la gură atât de cei aflați în fața micilor ecrane cât și de cei care au avut privilegiul de a se afla în acele zile la Paris.

3993632

Ajunsă în România în cursul zilei de duminică ea a fost întâmpinată cu mare fast la aeroportul “Henri Coandă”, chiar în salonul prezidențial, unde de obicei sunt primite VIP-urile si președinții de state.
A fost întâmpinată cu flori și aplauze, fiind felicitată, pentru performanța realizată.

Dar iată ca nu toată lumea a fost la fel de impresionată de performanța Simonei Halep. Printre aceștia se numără și cunoscutul om de televiziune Radu Banciu, care a declarat “Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”, fapt ce a stârnit rumoare în cadrul emisiunii acestuia “Lumea lui Banciu”.

El a argumentat acest lucru prin faptul că Simona Halep a ajuns în finală fără ca cineva să-i opună o reală rezistență în celelalte meciuri. Ea nu s-a confruntat cu nicio sportivă din primele 15 ale lumii în cadrul acestui turneu.

Radu Banciu a mai declarat că nu întelege de ce Simona a declarat că este “mândră că sunt româncă” într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

Oare să aibă dreptate acest Radu Banciu? Tu ce crezi? Este o finală pierdută de Roland Garros un eveniment cu care să ne mândrim, noi românii?

Similar Posts