Organizatorul auto – De ce ai nevoie de el si cum sa il alegi pe cel potrivit?

Organizatorul auto – De ce ai nevoie de el si cum sa il alegi pe cel potrivit?

author
4 minutes, 15 seconds Read

Ai auzit de organizatoarele pentru casă care au rolul de a ține lucrurile ordonate pentru ca tu să găsești mereu ceea ce cauți? Știai că există și varianta de organizator auto? Din recenziile primite am aflat că face ceea ce promite și un pic mai mult.

Petrecem cu toții mult timp în mașină zilnic, fie că ne ducem copii la școală, mergem la cumpărături sau la sală. În toate aceste deplasări avem nevoie de lucruri importante, de care nu ne putem lipsi. Dar toate aceste lucruri acumulate duc la o dezordine periculoasă pentru siguranța și sănătatea pasagerilor. Dacă frânezi brusc, totul poate să zboare în față și să te lovească pe tine sau pe pasageri. Acest lucru este deosebit de periculos dacă transporți unelte grele.

Există o soluție simplă și la îndemână care îți garantează siguranța și organizarea când ești la volan: organizatorul auto.

La ce folosește organizatorul auto pentru portbagaj?

Poți fi creativ și să îl folosești în multe situații din viața de zi cu zi, dar noi îți vom propune 3 întrebuințări uzuale:

Organizator auto folosit la cumpărături:

Cu siguranță te-ai săturat de pungile de plastic care se rostogolesc în portbagaj lăsând în urmă alimentele aruncate peste tot. Organizatorul auto poate fi pus în coșul de cumpărături și tu îți poți organiza produsele chiar din magazin. Avantajul este că organizatorul de portbagaj are un sistem de prindere cu scai sau cu chingi care va preveni alunecarea si vărsarea produselor.

Organizator auto portbagaj pentru produse de prim ajutor si situatii exceptionale

Există anumite produse absolut necesare pe care ar fi indicat să le avem fiecare dintre noi în mașină: hartă, ulei de motor, kit de siguranță rutieră, lanternă, prosoape, chingi, lopatica, spray de pana, compresor, etc. pe care le poți organiza usor, eficient si placut vizual cu ajutorul unui organizator de portbagaj.

Organizator auto pentru articole sportive

Dacă ești un împătimit al sporturilor, vei avea multe accesorii sportive aruncate în portbagaj. Cu un organizator de portbagaj vei putea să păstrezi mănușile, mingile, echipamentul, cotierele, genunchierele, etc într-un singur loc, compartimentate cum vrei.

Cum alegi un organizator auto potrivit nevoilor tale?

Există câțiva factori care îți pot influența alegerea unui organizator auto potrivit pentru nevoile tale:

Mărimea organizatorului auto

Aruncă o privire în portbagajul tău și imagineză-ți unde ai vrea să pui organizatorul. Apoi măsoară spațiul pe care vrei să-l organizezi și gândește-te ce lucruri ai vrea să pui în organizator. Acum știi deja dimensiunile și întrebuințarea, deci va fi mai ușor de ales tipul de organizator care să se potrivească nevoilor tale.

Materialul organizatorului auto

Materialul din care este realizat organizatorul trebuie să fie rezistent pentru că acesta va fi frecvent scos din mașină și va avea de regulă o încărcătură mare. Cusăturile să fie și ele duble si întărite, rezistente la smulgere.

Impermeabilitatea organizatorului auto este un alt factor important. Dacă vei folosi organizatorul pentru depozitarea sau transportul unor articole umede sau pentru cumpărături, acest aspect nu este de neglijat. Daca îți curge o sticlă de ulei sau de oțet e de preferat sa cureti organizatorul mai degraba decât tot portbagajul.

Rezistența în timp este al treilea factor de care ar trebui să ții cont. Materialele din țesătură mai groasă cu mai multe fibre aglomerate sunt mult mai rezistente decât cele din materiale subțiri. Vorba aceea, unde-s multi puterea creste! Dacă achiziționezi un model de organizator auto cu mânere din aluminiu, atunci ai bifat și factorul rezistență în timp pentru că mânerele din aluminiu nu se vor rupe niciodată și contribuie mult la susținerea fermă a produselor, chiar și la o încărcătură mare.

Organizator auto pliabil/ajustabil

Dacă alegi un organizator auto pentru portbagaj pliabil, îți va fi ușor să te joci cu dimensiunile și să îl potrivești conform nevoilor tale de moment. Ai posibilitatea de a-l plasa și ancora chiar și pe scaunul din față, de lângă șofer. Astfel vei avea un organizator auto pentru scaun în care poți plasa sticla de apă, termosul de cafea, ochelarii, portmoneul, etc.

Organizatorul de portbagaj este cea mai practică metodă de a ne păstra lucrurile necesare organizate și la îndemână. Am făcut o selecție de organizatoare auto care satisfac utilizatorii din punct de vedere al calitătii, durabilitătii, aspectului, prețului și nu în ultimul rând, al experienței plăcute în utilizare. Sperăm că vei găsi ceea ce îți dorești în sortimentul nostru. Garantăm caliatatea produselor noastre și raportul calitate / preț pe care am încercat să-l facem cât mai avantajos pentru tine.

După ce vei achiziționa un organizator auto te vei întreba de ce nu te-ai gândit la asta mai devreme.

Similar Posts