Obţine un exfoliant natural excelent pentru pielea ta din doar două ingrediente

Obţine un exfoliant natural excelent pentru pielea ta din doar două ingrediente

author
1 minute, 20 seconds Read

Acest exfoliant din cafea este foarte bun pentru îndepărtarea celulelor moarte, astfel încât, pielea ta să rămână sănătoasă şi catifelată. În plus, exfolierea ajută la îndepărtarea ridurilor.

Obţine un exfoliant natural excelent pentru pielea ta din doar două ingrediente

Pielea va fi mai elastică şi mai luminoasă, iar porii şi punctele negre vor dispărea definitiv. Pe scurt, exfolierea este una dintre cele mai puternice modalități prin care sănătatea pielii tale va fi îmbunătăţită.

Produsele naturale folosite sunt mai sănătoase şi mai puţin costisitoare. Pentru obţinerea acestui exfoliant vei avea nevoie de cafea şi de puţin ulei de cocos.

Uleiul de cocos ajută la menţinerea pielii netede și înlătură bacteriile. Cafeaua conţine antioxidanţi care previn îmbătrânirea și reduc umflătura ochilor. Cofeina este, de asemenea, un puternic anti-inflamator și poate reduce roşeaţa pielii.

În cele din urmă, cafeaua crește producția de colagen şi elastina, ceea ce o face eficientă în reducerea liniilor şi a ridurilor.

Ingrediente și instructiuni

Vei avea nevoie este o lingură de ulei de nucă de cocos organic și o lingură de cafea fină.

Amestecă cele două ingrediente şi aplică pe fața ta. Masează ferm, dar atent, folosind vârfurile degetelor cu mișcări circulare. După ce ai terminat, lăsa crema pe faţă să acţioneze ca o mască şi apoi clăteşte.

Această reţetă este ușor de obţinut și ieftină. În același timp, are mai multe avantaje: acţionează ca o cremă hidratantă, ca un exfoliant dar şi ca o cremă anti-rid.

Similar Posts