O pensionară din Pitești a găsit în autobuz o geantă plină cu bani. Ce crezi că a făcut cu banii?

author
1 minute, 18 seconds Read

Cu toate că pensia femeii este de doar 600 de lei, ea nu s-a ndit nici măcar o clipă să păstreze banii. Ea i-a predat la cea mai apropiată secție de poliție, gestul ei fiind într-adevăr unul cu un înalt spirit civic.

O pensionară din Pitești în timp ce călătorea cu autobuzul a găsit o geantă plină cu bani. Primul gest al femeii a fost s-o predea şoferului, dar, cum acesta a preferat să nu intervină în această poveste, femeia a coborât la staţia de la Piaţa Smârdan din oraş şi a mers la primul post al Poliţiei Locale.

„M-am gândit la Dumnezeu şi la faptul că mi se putea întâmpla şi mie. Nu mi-a tecut o clipă prin cap să păstrez banii. Bănuiam că, fiind geantă, sunt şi bani, n-am ştiut câţi, că nici n-am avut curaj s-o deschid” le-a declarat Victoria Osman poliţiştilor.

“Când am deschis geanta la secţie şi când a văzut câţi bani erau înăuntru, doamna a rămas uimită. Rar ni se întâmplă şi nouă să asistăm la asemenea gesturi. Am identifiact persoana care pierduse geanta, am contactat-o, a venit la secţie şi i-a fost returnată”, a declarat Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Pitești.

Geanta a fost uitată în autobuz de către administratotul unei asociații de proprietari care tocmai mergea să platească facturile.

Sursa: Adevarul

Similar Posts