O nouă modalitate să-ți detoxifici organismul: folosește ULEIUL de COCOS!

O nouă modalitate să-ți detoxifici organismul: folosește ULEIUL de COCOS!

author
1 minute, 57 seconds Read

Detoxifierea organismului este o procedură foarte importantă care ajută la restabilirea sănătății. Acest tratament de dezintoxicare este un mod natural de a curăţa corpul de toxine într-un timp scurt, fiind extrem de eficient pentru a elimina toate bacteriile dăunătoare, viruşii şi paraziţii.

Potențialul ridicat al acestei detoxifieri se datorează uleiului de nucă de cocos, care contribuie la consolidarea sistemul imunitar. În plus, acest ulei conţine acid lauric și acid caprilic, care oferă proprietăţi antivirale, antimicrobiene și antifungice.

Aceste substanțe atacă bacteriile dăunătoare fiind astfel menţinut echilibru florei intestinale din sistemul digestiv.

Iată care sunt beneficiile uleiului de cocos pentru sănătate:

Protejează împotriva bacteriilor virale, fungice şi infecţiilor parazitare Protejează și restabileşte funcţia articulară Reda echilibrul florei intestinale Creşte imunitatea Previne bolile cardiovasculare (hipertensiune arterială, infarct miocardic, accident vascular cerebral) Îmbunătăţeşte tonusul şi aspectul pielii Previne şi tratează boala Crohn Previne şi tratează bolile degenerative ale creierului (Alzheimer, Parkinson, MS) Îmbunătăţeşte controlul glicemiei Îmbunătăţeşte funcția digestivă, sănătatea creierului şi funcţia tiroidiană Creşte gradul de energie

Previne apariţia cancerului

Iată ce presupune acest tratament:

Consumă cât mai multă apă posibil pentru a ajuta în alungarea paraziţilor. Este înțelept să oferi organismului tău ceva timp pentru a se adapta la uleiul de nucă de cocos, dacă nu ai mai consumat ulei de cocos înainte. Fă acest lucru prin a-l introduce în dieta ta treptat şi abia ulterior să începi tratamentul.

Începe cu 1/2-1 linguriță de trei ori pe zi, și crește treptat până la 1-2 linguri de trei ori pe zi. Numai atunci când te simți confortabil consumă mai mult.

Acest tratament de dezintoxicare constă în consumarea unui amestec de ulei de nucă de cocos și apă caldă pentru o perioadă de la trei la șapte zile. În această perioadă, trebuie să consumi 10-14 linguri de ulei de nucă de cocos pe zi.

Dacă nu poți tolera gustul de ulei de nucă de cocos, nu ezita să-l amesteci cu iaurt neîndulcit.

În caz de afecțiuni medicale, este întotdeauna recomandat să consulţi medicul atunci când intenționezi să desfășori această cură cu ulei de cocos.

Similar Posts