O garsoniera Aparatorii Patriei este tot ce aveti nevoie pentru confort si siguranta!

O garsoniera Aparatorii Patriei este tot ce aveti nevoie pentru confort si siguranta!

author
4 minutes, 35 seconds Read

O modalitate buna de a va varia portofoliul de investitii si de a va asigura randamente bune, pe langa numeroasele alte avantaje, este sa investiti in imobiliare. Asta pentru ca este un tip de afacere cu potential mare, cu atat mai mult daca proprietatea este o garsoniera, care castiga din ce in ce mai mult spatiu in randul investitorilor intrucat este o alternativa sigura si profitabila.

Totusi, ca in orice tip de investitie financiara, si pe piata imobiliara este necesar sa va folositi banii in mod inteligent, mai ales cu instabilitatea economica actuala din Romania. Prin urmare, este esential sa aveti putina grija si sa alegeti intotdeauna varianta cea mai avantajoasa.

Investitia in garsoniere a incetat de mult sa fie doar o tendinta si a devenit o optiune foarte interesanta, daca nu chiar favorita, in randul investitorilor imobiliari. Acest lucru s-a intamplat pentru ca sunt foarte practice, de cele mai multe ori sunt bine localizate si, astfel, au cucerit audiente foarte diferite.

Multi tineri sau profesionisti de succes cauta mereu apartamente mai compacte pentru a avea mai mult practic in viata de zi cu zi, pentru a locui aproape de serviciu, pentru a reduce numarul de treburi casnice si pentru a usura rutina.

Astfel, intrucat exista o cerere foarte mare de garsoniere, in special in centrele urbane mari, precum Bucuresti, unde viata oamenilor este mai agitata si mai ocupata, este foarte important sa alegeti acest tip de proprietate pentru a investi. In timp, veti vedea ca va garanta o rentabilitate a ceea ce ati investit.

Investitia intr-o garsoniera ajunge sa devina, apoi, foarte viabila si avantajoasa, marind posibilitatea unor negocieri bune, fie pentru o eventuala inchiriere sau chiar o vanzare. Este foarte important, insa, sa cunoasteti bine cererea pentru tipul de proprietate pentru a sti daca investiti bine. O garsoniera Aparatorii Patriei este tipul de investitie beneficia atat pentru tineri, cat si pentru familii fara copii sau adulti singuri!

Bucuresti, ca orice alta capitala, are o viata urbana bine stabilita, in care multi oameni urmeaza zilnic o rutina aglomerata. Prin urmare, cautarea garsonierelor pe aici ajunge sa fie foarte mare din cauza fluxului de locuitori care aleg sa aiba locuinte mai practice si nu isi compromit rutina.

In general, complexele cu apartamente mai mici din Bucuresti sunt situate in regiunea centrala sau in cartiere care sunt dotate cu o buna infrastructura de magazine si unitati, care contribuie la cresterea calitatii vietii locuitorilor si la usurarea vietii urbane.

Ca punct strategic, diferitele facultati din Bucuresti sunt inconjurate de dezvoltari cu garsoniere care deservesc foarte bine studentii din aceste institutii. Multi ajung sa opteze pentru aceasta varianta, pentru ca, in aceasta etapa a vietii, ajung sa fie nevoiti sa locuiasca singuri sau sa imparta un camin.

In plus, atunci cand aveti o garsoniera, este mult mai usor sa impacati rutina unui student cu treburile casnice. Cheltuielile cu energia si apa sunt, de asemenea, mai mici, precum si pretul chiriei. Prin urmare, proprietatile studio formeaza un scenariu foarte accesibil pentru studentii universitari si garanteaza o afacere buna pentru investitori.

Garsonierele din Bucuresti sunt un tip de proprietate care nu se va amortiza prea curand, deoarece nu va inceta niciodata sa fie folosit. Expertii imobiliari spun ca preturile, atat de vanzare, cat si de inchiriere, s-ar putea chiar sa se stabilizeze, dar sa nu scada niciodata si este foarte probabil ca, de fapt, sa continue sa creasca.

Factorul care demonstreaza aceasta afirmatie este cererea mare de garsoniere. Si aceasta cerere se datoreaza motivelor enumerate mai jos:

-tinerii, cand parasesc casa parinteasca pentru a locui singuri, cauta apartamente mai compacte, din cauza caracterului practic;

-multe cupluri care se casatoresc si incep o viata impreuna, astfel ca vad posibilitatea primei lor locuinte intr-o proprietate mai mica;

-de multe ori, unul dintre sotii unui cuplu care s-a despartit trebuie sa se mute si ajunge sa caute acest tip de proprietate;

-terenul devine din ce in ce mai rar pe piata imobiliara;

-oferta de credit pentru garsoniere este mult mai mare;

-pretul mare al metrului patrat face imposibila cumpararea de apartamente foarte mari si chiar favorizeaza inchirierea acestor bunuri.

Intotdeauna este cineva care are nevoie de un apartament compact si mai practic, asa ca sunt un tip de investitie care nu va va aduce probleme in ceea ce priveste potentialii chiriasi.

Acest lucru se datoreaza faptului ca exista o sansa mult mai mare de a putea inchiria proprietatea si de a face afaceri bune. Cu aceasta, garantati un randament financiar fix peste ceea ce ai investit, pe langa faptul ca nu aveti capitaluri proprii stagnante si devalorizante.

Adica in acest tip de investitie este cert ca nu veti pierde bani. Deoarece apartamentele vor avea intotdeauna o cerere foarte mare din partea chiriasilor, o rentabilitate lunara in numerar este aproape sigura.

Acest avantaj, intr-un fel, acopera toate tipurile de proprietati, dar pe masura ce garsonierele sunt in cantitate mai mare pe piata, acestea ajung sa devina o investitie excelenta, intrucat reprezinta un atu solid care nu vi se ia usor.

In sfarsit, trebuie mentionat ca ar trebui sa va concentrati pe diferentele proprietatii pentru a atrage din ce in ce mai multi chiriasi sau potentiali cumparatori si, de asemenea, pentru a adauga valoare proprietatii voastre. Aceste aspecte va vor asigura ca veti face o investitie buna.

De asemenea, este foarte important sa aveti o firma calificata si specializata in garsoniere. Un bun constructor din acest segment va va putea oferi cele mai bune optiuni pentru apartamente care se potrivesc bugetului disponibil si nevoilor personal ca investitor.

 

Similar Posts