O fetiţă adorabilă a cucerit internetul după ce a „furat” popcorn-ul prinţului Harry

O fetiţă adorabilă a cucerit internetul după ce a „furat” popcorn-ul prinţului Harry

author
1 minute, 24 seconds Read

Imaginile cu o fetiţă de doi care se împrumuta fără probleme din popcorn-ul Prinţului Harry au înconjurul internetului, devenind virale.

O fetiţă adorabilă a cucerit internetul după ce a „furat” popcorn-ul prinţului Harry

Fetiţa, care se afla în braţele mamei sale, lângă Harry a profitat de neatenţia acestuia a început să se servească tacticos din punga de popcorn pe care o ţinea în mână.

Totul s-a întâmplat în timpul unui meci de volei de la jocurile olimpice Invictus, din Toronto, Canada. Invictus este olimpiada militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni.

Deşi iniţial Harry nu a observat-o, fiind angajat într-o discuţie cu un bărbat de lângă el, deîndată ce a surprins-o, reacţia sa a fost de nepreţuit.

A început să se joace cu fetiţa, făcând tot felul de grimase amuzate sau trăgându-i cutia de popcorn de lângă ea pentru că mai apoi să îi ofere doar un popcorn spre amuzamentul celor de lângă ei. Imediat cei care au comentat imaginile au afirmat că Harry ar fi un tată foarte bun, aşteptând cu nerăbdare anunţul despre logodna lui cu actuala sa iubită Meghan Markle.

Fetiţa se numeşte Emily, are doi ani iar tatăl ei este fostul campion Invictus, David Henson, un veteran britanic care şi-a pierdut ambele picioare într-o explozie din Afganistan.
Tot în cadrul jocurilor olimpice Invictus, prinţul Harry s-a întâlnit şi cu echipa Invictus România.

Harry a venit la un antrenament al lor, a stat de vorbă cu echipa României, i-a felicitat pe componenţii ei şi la final şi-a făcut fotografii împreună cu aceştia.

Similar Posts