O afacere pe roți – Coffee Bikes, sau cum să vinzi cafea direct de pe bicicletă

O afacere pe roți – Coffee Bikes, sau cum să vinzi cafea direct de pe bicicletă

author
1 minute, 20 seconds Read

Promotorul acestei afaceri în România a fost Daniel Catanas, care anul trecut a decis să aducă în țara noastră franciza cafenelelor mobile Coffee Bikes, potențialul acestora fiind de altfel foarte mare mai ales în zonele turistice.

8451036

Românii sunt din ce în ce mai întreprinzători. Mai ales tineretul, și asta după ce unii deja au călătorit și pe alte meleaguri. Foarte mulți studenți participă an de an, la diverse programe de muncă de gen „Work and Travel” în diferite țări ale Europei, și chiar și dincolo de ocean în Statele Unite ale Americii.
Inspirați de ceea ce văd acolo, ei se întorc acasă cu diferite idei de afaceri pe care încearcă în limita posibilităților să le pună în practică în România.

Este cazul și acestor doi tineri clujeni, care au decis să-și deschidă prima cafenea mobilă din România. Pornind de la o investiție minimă de doar 2000 de EURO, astăzi cei doi și-au dezvoltat afacerea cu cafele, fiind nevoiți chiar să mai angajeze încă două persoane.

„Ai nevoie de un bike, un cargo bike, care se găsește pe Internet. Vine lemnăria făcută la comandă, urmează inima coffee bike-ului: espressorul și măcinătorul”, a spus Bogdan Pantea,unul dintre cei asociați care au deschis prima cafenea mobilă din România.

Ideea acestei afaceri a fost preluată apoi și de alte persoane printre ele numărându-se și Laura Apahidean, tot din Cluj, semn că afacerea poate să prospere, și este loc pentru fiecare pentru a-și vinde produsele.

Similar Posts