Nici macar cerul nu este limita atunci cand faci videochat in Bucuresti!
Videochat Bucuresti

Nici macar cerul nu este limita atunci cand faci videochat in Bucuresti!

author
2 minutes, 34 seconds Read

In multe domenii economice, dureaza zeci de ani pana cand ocupi o functie importanta si atingi un nivel satisfacator al castigurilor. Multe persoane ajung sa duca o viata relativ prospera si sa isi implineasca visurile abia dupa varsta de 40 sau chiar de 50 de ani.

In schimb, atunci cand faci videochat Bucuresti la Studio-20.ro chiar nu exista limite, nici in ceea ce priveste rapiditatea cu care obtii succesul, nici in legatura cu castigurile de care poti avea parte. Iata informatiile esentiale pe care ar trebui sa le cunoasca orice fata care se gandeste la o cariera in industria de divertisment online dedicata adultilor!

Banii pe care ii poti castiga

Nivelul incasarilor se afla la cote ridicate inca de la inceputul activitatii. Tinerele aflate la inceput de drum primesc, timp de trei luni, o suma minima garantata in valoare de 1 000 de dolari pe luna. Aceasta nu este conditionata de performantele realizate online.

Apoi, pe masura ce acumuleaza experienta, fetele care fac videochat in Bucuresti ajung sa obtina castiguri mult superioare. Acest progres se datoreaza posibilitatii de a obtine un comision cumulativ in valoare de pana la 65% din castiguri.

Nici macar cerul nu este limita atunci cand faci videochat in Bucuresti!
videochat Bucuresti

Se porneste de la un comision brut in valoare de 50% din incasarile realizate pe site-uri, caruia i se pot adauga urmatoarele bonusuri:

2%, daca lucreaza online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

5%, daca activeaza cel putin 100 de ore intr-o perioada;

5% atunci cand castigurile totale obtinute depasesc suma de 10 000 de dolari intr-o perioada;

inca un procent de 5% daca faci parte din aceeasi echipa pe durata unui an calendaristic complet.

In plus, la 6 luni dupa ce au inceput sa faca videochat in Bucuresti, modelele au si posibilitatea de a obtine un credit direct de la studio, fara intermedierea vreunei banci, deci in conditii foarte avantajoase. Banii vor fi returnati ulterior din incasarile realizate pe platformele online. Astfel, apare posibilitatea de a-ti indeplini rapid visul de a-ti cumpara casa ori masina dorite sau de a-ti satisface orice alta dorinta.

Posibilitatea de a te bucura de succes pe plan international

Cand faci videochat in Bucuresti, apare si posibilitatea de a te afirma pe plan international, datorita performantelor realizate. Aceasta recunoastere este consacrata de premii prestigioase, care iti sporesc faima si te ajuta sa castigi si mai multi bani.

De-a lungul timpului, mai multe modele din capitala Romaniei au castigat premii importante, cele mai cunoscute exemple fiind urmatoarele:

Devious Angel, care a obtinut premiul „Best Live Cam Model Personal Site“ la Barcelona, „Best Webcam Model“ in Los Angeles si „Best Entertainer“ la Mamaia;

Raquelle Diva, premiata cu trofeul „Best Live Cam Model“ la Praga. In prezent, atat ea cat si Devious Angel au facut pasul urmator in cariera, devenind manageri de studio;

Cristiana Moore si Mistress Alexya, care au obtinut locul 1 la categoriile „Best Non-Adult Model“ si „Best Fetish Model“ la Barcelona, in Spania.

Lista poate fi completata chiar cu pseudonimul pe care ti-l vei alege tu, atunci cand te vei decide sa practici videochat Bucuresti. In aceasta cariera nu exista limite, ci doar oportunitati, iar fetele inteligente stiu ca a venit momentul sa profite!

Similar Posts