Modele unice de decorare a ouălelor de Paşti pe care poţi să le faci acasă

author
1 minute, 31 seconds Read

De Paşti toată lumea vrea să aibă cele mai frumos decorate ouă pentru a-şi impresiona invitaţii. O mulţime de abţibilduri şi de elemente decorative acoperă ouăle colorate în culori diferite într-o explozie care iți ia ochii.

Unii preferă chiar ouăle încondeiate, sau cele vopsite cu acrilic sau creioane de ceară, însă modelele pe care vi le propunem mai jos sunt uşor de realizat, nu necesită materiale multe şi practic chiar dacă ai două mani stângi este imposibil să nu îţi iasă modelul.

Tot ce ai nevoie este:

  • Pistol de lipit
  • Coji de ouă sau forme de ouă din polistiren
  • Aţe sau şiret decorativ

Pentru început lipiţi capătul aței cu ajutorul pistolului. Începeţi să lipiţi de la capătul ascuţit al oului;

Fixaţi aţa şi înfăşuraţi oul în formă de spirală. Fixați ața cu o picătură de lipici în câteva locuri;

Puteţi să combinaţi mai multe culori pentru a-i da o formă cât mai originală.

Puteţi să lipiţi pe ouă mărgeluţe, fundiţe, paiete, broderii, tot ce doriţi pentru a obţine nişte elemente decorative cât mai interesante.

Puteţi chiar încerca să folosiţi sfoară de sac în loc de aţă pentru un plus de originalitate. Mai mult, puteţi încerca să confecţionaţi chiar un copăcel pascal care va uimi musafirii şi va da o notă de unicitate casei dumneavoastră.

Cu câteva elemente puteţi să obţineţi decoraţiuni originale, făcute chiar de către dumneavoastră. Imaginaţia este limita a ceea ce puteţi să creaţi aşa că nu e prea târziu să vă apucaţi de lucru.

Similar Posts